Fandíme Filmu

Zůstat přihlášen | Registrovat | Zapomněli jste heslo?

Recenze

Recenze

Recenze
23.04.2014 20:20 | Anarvin | komentáře (33)

Recenze: Amazing Spider-Man 2

Spider-Man je i napodruhé stále amazing. Posílil na všech frontách a přináší výbornou optimistickou zábavu.

Recenze
23.04.2014 03:00 | Anarvin | komentáře (22)

Agents of S.H.I.E.L.D.: Providence

Seriál pokračuje v drobnokresbě světa po dramatických změnách z Captaina Ameriky 2.

Recenze
17.04.2014 23:00 | Disk | komentáře (5)

Recenze: Dvojník

Moss z IT Crowd už zase režíruje a Jesse Eisenberg se pod jeho vedením rozdvojil.

Recenze
16.04.2014 18:25 | Vojcl | komentáře (0)

Recenze: Muž taiči

Celovečerní debut Keanu Reevese, ve kterém se hrdina Matrixů pustil do ilegálního zápasení, u nás nakonec vyšel na DVD a Blu-ray.

Recenze
16.04.2014 02:30 | Anarvin | komentáře (34)

Agents of S.H.I.E.L.D.: Turn, Turn, Turn

Po tom, co Captain Amerika 2 postavil svět Marvelu na hlavu, se Agenti vytasili se svou zdaleka nejlepší epizodou!

Recenze
14.04.2014 21:50 | Jaaaara | komentáře (2)

Recenze: 3 dny na zabití

Luc Besson coby scenárista opět selhává aneb charismatického Kevina Costnera je na tohle vážně škoda.

Recenze
09.04.2014 01:50 | Anarvin | komentáře (32)

Agents of S.H.I.E.L.D.: End of the Beginning

První Kapitánská epizoda je za námi, další díl přímo související s aktuálním marvelovským celovečerákem je na cestě.

Recenze
05.04.2014 01:40 | Anarvin | komentáře (6)

Recenze: Pompeje

Režisér Resident Evilů se pustil do katastrofického dramatu a ke katastrofě to nemělo příliš daleko.

Recenze
04.04.2014 01:15 | Anarvin | komentáře (73)

Recenze - Captain America: Návrat prvního Avengera

Marvel natočil další pecku, která se může směle postavit i samotným Avengers.

Recenze
30.03.2014 22:10 | Phil cze | komentáře (18)

Recenze: Noe

Darren Aronofsky poprvé v životě dostal pořádný rozpočet a natočil za něj epické zpracování známého biblického příběhu.

Recenze
29.03.2014 19:00 | Brousitch | komentáře (3)

Recenze: Ona

O svých chytrých telefonech už nikdy nebudete přemýšlet stejně.

Recenze
26.03.2014 22:50 | Brousitch | komentáře (3)

Recenze: V nitru Llewyna Davise

Králové nezávislé scény, bratři Coenové, přicházejí s dalším osobitým filmem. Neomrzel se už jejich styl?

Recenze
25.03.2014 22:00 | novoten | komentáře (4)

Recenze: Blízko od sebe

Hromada talentovaných herců se propůjčila vznešené nudě.

Recenze
25.03.2014 00:25 | Anarvin | komentáře (7)

Recenze: NON-STOP

Liam Neeson už zase zarputile bojuje se zločinem a neúprosným časem.

Recenze
20.03.2014 12:20 | CBD | komentáře (1)

Recenze: Kráska a zvíře

Klasický příběh se dočkal nové, vizuálně atraktivní podoby. Bylo to zapotřebí?

« Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 17 24 32 Další »
Zlevněné produkty v sekci Sluchátka
Facebook FandímeFilmu Twitter FandímeFilmu Google+ FandímeFilmu RSS FandímeFilmu
Přispějte na FandímeFilmu.cz

Váš nick na FandímeFilmu:

Platba převodem        Proč přispět
Fandíme Filmu na facebooku
Top Filmy

Copyright © 2011, FandimeFilmu.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno. Stránka je optimalizována pro nejnovější verze všech hlavních prohlížečů. Kontakt.

TOPlist