Fandíme Filmu

Zůstat přihlášen | Registrovat | Zapomněli jste heslo?

Recenze

Recenze

Recenze
12.03.2014 02:30 | Anarvin | komentáře (10)

Agents of S.H.I.E.L.D.: T.A.H.I.T.I.

Zatím nejlepší epizoda Agentů je za námi, mytologie pěkně houstne, Bill Paxton válí.

Recenze
06.03.2014 18:45 | Anarvin | komentáře (15)

Recenze - 300: Vzestup říše

Antičtí rekové se vracejí, aby se ještě jednou mohli do půl těla svlečení rozcupovat na kusy. Stojí to bez původního týmu za to?

Recenze
04.03.2014 23:55 | Anarvin | komentáře (13)

Agents of S.H.I.E.L.D.: T.R.A.C.K.S.

Zítra se Agenti vracejí na obrazovky, konečně tedy pro vás máme rozbor poslední epizody!

Recenze
28.02.2014 20:10 | Anarvin | komentáře (5)

Recenze: Angelika

Jedno z nejslavnějších romantických dobrodružství se dočkalo nové filmové podoby. Potřeboval ji ale někdo?

Recenze
24.02.2014 18:20 | Anarvin | komentáře (0)

Recenze: Prodloužený víkend

Kate Winslet se do domu vnutí uprchlý trestanec, ale napínavé drama z toho nebude.

Recenze
22.02.2014 23:45 | Phil cze | komentáře (1)

Recenze: Památkáři

Skupina milovníků umění oblékla za druhé světové války uniformy a jala se zachraňovat naše kulturní dědictví. Patří do něj i filmové zpracování George Clooneyho?

Recenze
21.02.2014 20:20 | CBD | komentáře (3)

Recenze: Zimní příběh

Romance nabitá hvězdami zklamala zmateným dějem.

Recenze
17.02.2014 16:00 | Anarvin | komentáře (8)

Recenze: Dědictví aneb Kurva se neříká

Kurva se bohužel říká, když se Bolek Polívka a Robert Sedláček zahazují něčím tak zbytečným, jako je Dědictví 2.

Recenze
11.02.2014 23:15 | Anarvin | komentáře (20)

Recenze: Robocop

Je nový Robocop opravdu tak špatný, jak se škarohlídi před premiérou báli?

Recenze
05.02.2014 13:05 | Jaaaara | komentáře (21)

Recenze: LEGO® příběh

Všechno je tu boží! A fakt je to skoro čistá pravda…

Recenze
04.02.2014 18:10 | Anarvin | komentáře (2)

Recenze: Krásno

Černočerná krimikomedie Ondřeje Sokola je přirovnávána k Tarantinovi a dalším zahraničním vzorům. Stojí za to?

Recenze
31.01.2014 18:50 | CBD | komentáře (5)

Recenze: Já, Frankenstein

Premiéry letošních oscarovek i nadále doplňuje nevýrazný lednový plevel. Ani Frankenstein nijak nenadchne.

Recenze
30.01.2014 11:50 | Anarvin | komentáře (0)

Recenze: Vejška

Pokračování Gymplu slibuje více téhož. Stačí to?

Recenze
29.01.2014 00:45 | Anarvin | komentáře (3)

Recenze - Herkules: Zrození legendy

Herkules roku 2014 je jen jeden. Ten s The Rockem. Zrození legendy je podprůměrná zbytečnost.

Recenze
26.01.2014 18:45 | Phil cze | komentáře (1)

Recenze - Jack Ryan: V utajení

Dokázal se Jack Ryan přerodit ve špiona relevantního pro druhou dekádu 21. století?

« Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 16 23 30 Další »
Zlevněné produkty v sekci Hry pro Playstation 4

Copyright © 2011, FandimeFilmu.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno. Stránka je optimalizována pro nejnovější verze všech hlavních prohlížečů. Kontakt.

Firmy Východní Čechy, Firmy Vysočina, Firmy Střední Čechy, Firmy Jihomoravský kraj

TOPlist