Fandíme Filmu

Zůstat přihlášen | Registrovat | Zapomněli jste heslo?

Recenze

Recenze

Recenze
04.02.2014 18:10 | Anarvin | komentáře (2)

Recenze: Krásno

Černočerná krimikomedie Ondřeje Sokola je přirovnávána k Tarantinovi a dalším zahraničním vzorům. Stojí za to?

Recenze
31.01.2014 18:50 | CBD | komentáře (5)

Recenze: Já, Frankenstein

Premiéry letošních oscarovek i nadále doplňuje nevýrazný lednový plevel. Ani Frankenstein nijak nenadchne.

Recenze
30.01.2014 11:50 | Anarvin | komentáře (0)

Recenze: Vejška

Pokračování Gymplu slibuje více téhož. Stačí to?

Recenze
29.01.2014 00:45 | Anarvin | komentáře (3)

Recenze - Herkules: Zrození legendy

Herkules roku 2014 je jen jeden. Ten s The Rockem. Zrození legendy je podprůměrná zbytečnost.

Recenze
26.01.2014 18:45 | Phil cze | komentáře (1)

Recenze - Jack Ryan: V utajení

Dokázal se Jack Ryan přerodit ve špiona relevantního pro druhou dekádu 21. století?

Recenze
20.01.2014 20:00 | novoten | komentáře (5)

Recenze: Klub poslední naděje

Špinavý trik si podle nás obrovské množství nominací na Oscary nezasloužil. Dallas Buyers Club, to je úplně jiná písnička.

Recenze
19.01.2014 23:10 | Anarvin | komentáře (36)

Agents of S.H.I.E.L.D: Seeds

Po řadě slaboučkých epizod se Agenti SHIELDu už pár dílů drží na poměrně slušné úrovni, tak honem nějaké dřevo a zaklepeme to!

Recenze
19.01.2014 14:00 | Lister | komentáře (20)

Recenze: Špinavý trik

Novinka Davida O. Russella byla nominována na 10 Oscarů. Zaslouženě?

Recenze
15.01.2014 23:35 | Anarvin | komentáře (2)

Recenze: Nymfomanka, část II.

Údajně to mělo být o vagíně, ale možná si z nás spíš Lars von Trier dělá s prominutím prdel.

Recenze
15.01.2014 02:55 | Anarvin | komentáře (10)

Agents of S.H.I.E.L.D.: The Magical Place

Konečně alespoň částečně tušíme, co se stalo Agentu Coulsonovi

Recenze
11.01.2014 22:20 | Brousitch | komentáře (6)

Recenze: 12 let v řetězech

Režisér Hladu a Studu přichází se svou troškou do otrokářského mlýna. Není ale pozdě?

Recenze
10.01.2014 18:20 | CBD | komentáře (16)

Recenze: Vlk z Wall Street

Nový rok začínáme pěkně zostra, jedním z nejvýraznějších filmů, jaké letos v našich kinech uvidíme.

Recenze
08.01.2014 18:10 | Jaaaara | komentáře (26)

Recenze: Na život a na smrt

Peter Berg si hraje na vojáky v drsných podmínkách afghánských hor. Jak se mu povedlo zachytit vzpomínky armádního veterána Marcuse Luttrella?

Recenze
08.01.2014 01:45 | Anarvin | komentáře (5)

Agents of S.H.I.E.L.D.: The Bridge

Ještě před jedenáctou epizodou se rychle ohlédneme za tou desátou.

Recenze
03.01.2014 14:55 | Jaaaara | komentáře (7)

Recenze: Zpátky do ringu

Sylvester Stallone a Robert De Niro se na stará kolena vracejí do ringu, aby konečně srovnali účty. Není na to už trošku pozdě?

« Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 16 23 30 Další »
Zlevněné produkty v sekci Hry pro Xbox One
Facebook FandímeFilmu Twitter FandímeFilmu Google+ FandímeFilmu RSS FandímeFilmu
Přispějte na FandímeFilmu.cz

Váš nick na FandímeFilmu:

Platba převodem        Proč přispět
Fandíme Filmu na facebooku
Top Filmy

Copyright © 2011, FandimeFilmu.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno. Stránka je optimalizována pro nejnovější verze všech hlavních prohlížečů. Kontakt.

Firmy Východní Čechy, Firmy Vysočina, Firmy Střední Čechy, Firmy Jihomoravský kraj

TOPlist