Fandíme Filmu

Zůstat přihlášen | Registrovat | Zapomněli jste heslo?

Recenze

Recenze

Recenze
19.12.2013 16:10 | Phil cze | komentáře (7)

Recenze: Walter Mitty a jeho tajný život

Zdá se, že Ben Stiller natočil feel good film roku.

Recenze
12.12.2013 23:30 | Anarvin | komentáře (48)

Recenze - Hobit: Šmakova dračí poušť

Peter Jackson utvrzuje v tom, že Hobit jednoduše není látka na devět hodin celovečerní zábavy.

Recenze
12.12.2013 17:30 | Jaaaara | komentáře (6)

Recenze: Vše je ztraceno

Robert Redford bojuje o přežití v neklidných vodách Indického oceánu. Stojí to za vidění?

Recenze
08.12.2013 21:30 | CBD | komentáře (0)

Recenze: Byzantium

Melancholické upírky nenápadně proklouzly našemi kiny. Stojí za pozornost?

Recenze
05.12.2013 20:15 | Phil cze | komentáře (0)

Recenze: Sviňák

James McAvoy bije lidi, bere drogy, hodně souloží a obecně je ten nejprohnilejší polda v okolí. Dočkal se Trainspotting svého nástupce?

Recenze
30.11.2013 00:50 | Anarvin | komentáře (11)

Agents of S.H.I.E.L.D.: Repairs

Repairs opravují Agentům SHIELDu pověst.

Recenze
29.11.2013 16:10 | Phil cze | komentáře (6)

Recenze: Konzultant

Ridley Scott se pustil do scénáře Cormaca McCarthyho (Tahle země není pro starý) a vzešel z toho svébytný útvar, který velkou část diváků stoprocentně odradí.

Recenze
27.11.2013 02:45 | Anarvin | komentáře (0)

Recenze: Křídla Vánoc

Richard Krajčo viděl anděla a sbalí každou, ale zásadnější je přeci jen pořád ještě jeho muzika. Jaký je nový film režisérky Pusinek?

Recenze
24.11.2013 23:00 | Anarvin | komentáře (0)

Recenze: Mafiánovi

Luc Besson zkouší vykřesat mafiánskou jiskru Roberta De Nira. Není už ale pro oba pozdě?

Recenze
22.11.2013 02:35 | Anarvin | komentáře (24)

Agents of S.H.I.E.L.D.: The Well

Agenti navazují na Thora: Temný svět a ukázali nám Prahu. Jsou to dostatečné důvody k radosti?

Recenze
21.11.2013 01:05 | Anarvin | komentáře (27)

Recenze - Hunger Games: Vražedná pomsta

První Hunger Games příjemně překvapily. Podařilo se pokračování vychytat mouchy a posunout ságu dál?

Recenze
18.11.2013 22:10 | Jaaaara | komentáře (1)

Recenze: Komorník

Lee Daniels školí filmové diváky v amerických poválečných dějinách rasového útlaku. Je to zábavný výlet do minulosti, nebo jen nudná přednáška?

Recenze
17.11.2013 23:50 | Phil cze | komentáře (9)

Recenze: Kapitán Phillips

Paul Greengrass se vrací s dalším dramatem podle skutečných událostí, v tomto případě Toma Hankse čeká únos somálskými piráty.

Recenze
15.11.2013 00:40 | Anarvin | komentáře (24)

Agents of S.H.I.E.L.D.: The Hub

Agenti tahají do seriálu postavy z komiksů i filmů, ale nepomáhá to.

Recenze
14.11.2013 21:05 | Lister | komentáře (7)

Recenze: Crazy Joe

Jason Statham vyměnil ostrou akci za kriminální drama o odčinění hříchů minulosti.

« Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 15 22 29 Další »
Zlevněné produkty v sekci Filmy

Copyright © 2011, FandimeFilmu.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno. Stránka je optimalizována pro nejnovější verze všech hlavních prohlížečů. Kontakt.

Firmy Východní Čechy, Firmy Vysočina, Firmy Střední Čechy, Firmy Jihomoravský kraj

TOPlist