Goon: Stifler jako hokejový bitkař

Goon: Stifler jako hokejový bitkař | Fandíme filmu
Seann William Scott hraje prostoduchou mlátičku v komedii od scenáristy Superbad. Představení filmu a trailery.

Ranař, gorila, šašek, pako – všechny tyto výrazy jsou českým doslovným překladem slova GOON, což je název pro novou, trochu brutálnější komedii z prostředí hokeje. A všechna výše zmíněná slova naprosto dostatečně charakterizují hlavní postavu v podání Seanna Williama Scotta, kterého všichni známe jako nezapomenutelného Stiflera z prcičkovské série.

Trailer nám představuje Douga Glatta (Scott), který to v životě, na rozdíl od jeho rodiny, příliš daleko nedotáhl. Až dosud. Jednoho dne se totiž vydá na hokejový zápas s kamarádem Ryanem, který vyprovokuje jednoho z hráčů, jenž neváhá a vydá se za ním až na tribunu. V tom mu ale zabrání právě Doug, který svého přítele ochrání tím, že hráče jednoduše sejme. Místo očekávaných problémů se ale Dougovi naskytne nabídka, která se neodmítá. Má se stát hráčem, kterému půjde více o rvačky než o střílení gólů.

Devadesátiminutový snímek o hráči, který nejde pro ránu daleko, dostal na starost režisér Michael Dowse, který toho za sebou ještě příliš nemá, ale je podepsán např. pod komedií z minulého roku Noc je ještě mladá. Jak už bylo řečeno, hlavní role se chopil Sean William Scott (mimochodem, Scott není jediný herec z prcičkovského univerza v tomto filmu, menší roli zde má i Eugene Levy) a jeho kámoše Ryana ztvárnil Jay Baruchel, kterého jsme viděli např. v Čarodějově učni. Ve filmu narazíme i na Lieva Schreibera známého z X-Men Origins: Wolverine, coby bitkaře konkurenčního týmu. Scénář měl na starosti kromě Evana Goldberga (Superbad, Travička zelená, Zelený sršeň) právě i Jay Baruchel.

Film byl natočen v Kanadě a menší cameo zde má i bývalý hokejista Georges Laraque, který byl rovněž znám především jako bitkař. Snímek, jenž byl natočen na motivy knihy ‘Goon: The True Story of an Unlikely Journey into Minor League Hockey‘ a získal rating R pro velké násilí, si odbyl svou premiéru v září 2011 na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Oficiálního vstupu do kin se však film dočkal teprve v této době, v USA se dostal do kin v předposlední březnový den. Zda se snímek dostane i do našich kin zatím není známo.

 

Goon: Trailer 1

 

Goon: Trailer 2

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest