Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena

Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Co jsme vlastně viděli na nedávno zveřejněné fotce a proč byl vlastně od dalších filmů odstaven producent Charles Roven.

Kdykoliv doposud přišla řeč na Justice League a Lexe Luthora, nedočkali jsme se jednoznačné odpovědi. Jednou jsme slyšeli, že možná ano, podruhé, že možná ne. Teď Warner oficiálně potvrdil, že si Jesse Eisenberg ve filmu roli zopakuje. A nebude sám. Z Wonder Woman se vrátí Connie Nielsen jako Hippolyta, královna Amazonek. U té je teoreticky možné, že bychom ji mohli vidět pouze ve scéně z dávné minulosti, která v úvodu vysvětlí, jak se na Zemi dostaly Mateřské krychle – mocné artefakty, pro které si přijde záporák Steppenwolf.

To však není všechno. Vzpomínáte na nedávnou fotku s Batmanem, Wonder Woman a Flashem? Server ComicBook.com si vzpomněl na svoji starší návštěvu natáčení a doplňuje, že se jedná o scénu ve ventilační věži v Gothamu. Hrdinové tam vyrazí po tom, co se od komisaře Gordona dozvědí, že se tam ukrývá hejno Paradémonů – přisluhovačů Steppenwolfa. Justice League do věže vnikne v Crawleru, chodícím Batmanově tanku, avšak Paradémoni mají převahu a Crawler je vyřazený z provozu, zatímco se věž zatápí vodou. Trio podle všeho stojí na střeše Crawlera a kouká, co přijde (server dále spekuluje o tom, že tohle je možná ten moment, ve kterém se konečně přidá k týmu Aquaman).

A na závěr několik slov producenta Charlese Rovena. Ten měl původně produkovat všechny komiksové DC filmy, ale při nedávných změnách ve Warneru, byl od většiny chystaných projektů odstaven. Tehdy situace byla interpretována jako další znamení toho, že se studio snaží nějakým způsobem zamíchat kartami, aby kritizované značce dalo nějaký impulz. Roven však tvrdí, že jde čistě o logistickou záležitost, když se ukázalo, že je projektů hodně a točí se na různých místech po celém světě, takže by zkrátka nestíhal všem filmům věnovat plnou pozornost.

Zdroje: ComicBook.com, THR, Batman-News

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena | Fandíme filmu Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena | Fandíme filmu Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena | Fandíme filmu Justice League: Lex Luthor a další postava potvrzena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest