Sněhurka a lovec: Hromada epických upoutávek

Sněhurka a lovec: Hromada epických upoutávek | Fandíme filmu
V pěti nových upoutávkách vypadá Sněhurka a lovec fantasticky. A jak je na tom druhá Sněhurka s Julií Roberts?

Líbání s princem nejspíš zabralo, protože Sněhurka (a lovec) se pomaloučku probouzí k životu. Po období relativního ticha se na nás vyřítily hned čtyři různé featuretty a upoutávka na příští trailer. Z trailerů na trailery se poslední dobou vůbec stal jakýsi zvrácený trend. Ale zpátky ke Sněhurce a lovci. V jednotlivých minidokumentech hovoří Kristen Stewart, Chris Hemsworth a Charlize Theron, dozvíte se něco o jejich postavách, o kostýmech i o natáčení jako takovém. Povídání tvůrců je zajímavé samo o sobě, ale ještě větší šťávu má hromada nových záběrů, které Sněhurku a lovce vykreslují v tom nejlepším světle.

Podle aktuálních ukázek nás čeká hodně temná a špinavá fantasy, žádná pohádka pro děti, jíž však nebude chybět vytříbený vizuální styl, který filmu dodává původem reklamní režisér, Rupert Sanders. Sněhurka je v téhle verzi týraná schovanka, která se od zlé macechy nenechá jednoduše zavraždit, ale uteče a postaví se do čela odboje, který proti královnině krutovládě bují mezi prostým lidem. Lehce hororový útěk přechází v sympatickou touhu po pomstě a následně ve středověký válečný epos, ala Ridley Scott nebo Pán Prstenů. Hlavní hrdinka má v upoutávkách konečně pořádný prostor a je třeba říct, že po nesamostatné Belle ze Stmívání není nikde ani vidu ani slechu – v tomhle filmu je Kristen Stewart pořádně bad-ass! Další plnohodnotný trailer dostaneme podle všeho už v pondělí 19. března, tak zůstaňte na příjmu.

 

Sněhurka a lovec: Featurette 1

 

Sněhurka a lovec: Featurette 2

 

Sněhurka a lovec: Featurette 3

 

Sněhurka a lovec: Featurette 4

 

Sněhurk a lovec: Ukázka z příštího traileru

 

Jak to vypadá s druhou Sněhurkou?

O druhé Sněhurce, která se u nás nakonec nebude jmenovat Zrcadlo, zrcadlo, ale prostě Sněhurka, jsme toho zatím napsali minimum. Nebudu zapírat, že je to čistě kvůli tomu, jak vypadala dosavadní propagační kampaň. Mirror, Mirrov v ní zatím působilo jako slušná blbina. K tomu se pro server Digital Spy vyjádřil sám režisér Tarsem Singh, který je na studio pěkně naštvaný. Plakáty jsou podle něj ještě celkem ok, ale trailery prý vůbec nevystihují, v jakém duchu se Sněhurka ponese, a dělají z ní úplně jiný film. A Singhovi musíme dát za pravdu, protože po nijak zvlášť vyvedených trailerech jsme teď dostali několik klipů, ve kterých je humor filmu mnohem jemnější a atmosféra výrazně pohádkovější. Jako bychom koukali na hraný animák od Disneyho. Posuďte sami:

 

Sněhurka: Klip 1

 

Sněhurka: Klip 2

 

Sněhurka: Klip 3

 

Sněhurka: Klip 4

 

Sněhurka: Featurette s princem

 

Sněhurka: Pohled do zákulisí 1

 

Pohled do zákulisí 2

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest