Co čekat, když čekáte: I ženy mají své týmovky

Co čekat, když čekáte: I ženy mají své týmovky | Fandíme filmu
Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Jennifer Lopez, Dennis Quaid a Chris Rock v traileru na těhotenskou komedii.

Podobně jako se kvůli vyšším ziskům spojují akční hrdinové (Expendables) nebo komiksáci (Avengers), nestačí na obecenstvo sami bez pomoci už ani hrdinové „komedií pro ženy“. Nedávno jsme tu měli například romantický Šťastný Nový rok, teď se na nás chystá Co čekat, když čekáte – komedie, která řeší slasti a strasti těhotenství.

Obsazení je opravdu nabité, ve filmu si zahrají Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Rodrigo Santoro, Thomas Lennon, Matthew Morrison a Chris Rock. Na režisérskou sesli usedl schopný Kirk Jones (Všichni jsou v pohodě), scenáristky také mají za sebou bezproblémové projekty – Shauna Cross napsala Vyfič!, Heather Hach Mezi námi děvčaty. Přesto ani jeden z trailerů nepůsobí příliš dobře.

Upoutávky nejsou nijak zvlášť vtipné, většina situací je strašně vychtěná, tlačí se na pilu a dohromady se nic moc neděje. On film vlastně ani nemá žádnou opravdovou zápletku. Každý pár řeší svoje vlastní potíže s přiváděním potomstva na svět a my se tomu máme smát. S definitivním hodnocením samozřejmě počkáme až na červnovou premiéru (21.6. Česko, 28.6. Slovensko), ale zatím snímek působí dojmem, že si ho užijí především nenáročné maminy.

 

Co čekat, když očekáváte: Trailer 2

 

Co čekat, když čekáte: Trailer 1

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest