Můj otec je šílenec: Adam Sandler jako nezletilý otec

Můj otec je šílenec: Adam Sandler jako nezletilý otec | Fandíme filmu
Adam Sandler na střední oplodnil učitelku a teď dělá peklo ze života svému synovi. Uvnitř na vás čekají dva trailery.

Popularita Adama Sandlera je značně nepochopitelná věc. Skutečně dobrých filmů natočil v životě minimum a na poli nenáročných komedií je to s ním hop nebo trop. Občas se mu podaří přichystat slušnější kousek, kterým neurazí a kadence vtipů je v něm celkem solidní. Takové bylo třeba loňské Zkus mě rozesmát. Ale ani v tomhle případě nešlo o film vyvážený – trapasům a hluchým místům se Sandler zkrátka vyhnout neumí. I tak to byla ale spíše výjimka - V posledních letech hraje Sandler většinou na autopilota a k tomu aby shrábnul tučný šek, mu stačí sejít se s partou kamarádů a chvíli dělat před kamerou opičky, které jsou v kinech sice přístupné celé rodině, ale zároveň jsou plné podivné perverze. Vrcholem tohohle trendu byla nudná zhovadilost Jack a Jill (přečtěte si naši recenzi).

Teď existuje šance, že se dočkáme změny k lepšímu. Sandler totiž svou novou komedii Můj otec je šílenec (That’s my boy) netočil se svými tradičními kumpány, ale s režisérskou dvojicí Sean Anders, John Morris (podíleli se na filmech Sex Drive či Hot Tub Time Machine) a scénáristy Kenem Marinem (Velcí bratři), Davidem Wainem (Velcí bratři), David Caspe (seriál Happy Endings), což, jak vidíte, jsou lidé, kteří mají za sebou poměrně zajímavé projekty.

Teď je otázka, jestli slušná reputace tvůrců něco znamená, protože jakmile si pustíte trailery, vybafne na vás tradiční dávka Sandlerovy trapnosti. Dokud je hrdina malý kluk, fóry se celkem vrší, ale pak nastoupí Sandler, který z nějakého důvodu mluví pořád ještě jako Jill (Z filmu Jack a Jill) a vypadá jako idiot a je po srandě. Sem tam se usmějete, sem tam je vám stydno. Film vypráví příběh povaleče Donnyho, který v pubertě zbouchnul svojí učitelku, a když má v dospělosti finanční potíže, rozhodne se vyhledat svého syna a vyždímat z něj nějaké peníze. Počítejte s tím, že Donny synovi udělá ve své blbosti ze života peklo a na závěr všichni skončí poučení a v dojemném objetí. Syna Todda hraje Andy Samberg, dále se ve filmu objeví James Caan, Susan Sarandon, Leighton Meester a Milo Ventigmilia. Česká premiéra je stanovena na 2. srpna, slovenská na 6. září.

 

Můj otec je šílenec: Necenzurovaný trailer

 

Můj otec je šílenec: Trailer 2

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest