Captain America 3: Proč chyběli Red Hulk a Iron Spider

Captain America 3: Proč chyběli Red Hulk a  Iron Spider | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A je něco pravdy na nedávných drbech o tom, že by se mohli v Infinity War objevit X-Meni?

Taky jste před rokem zaslechli zvěsti, že by se měl v Captain America: Občanská válka objevit Red Hulk? V toho se měl podle drbů proměnit generál Ross (William Hurt), který je tím v komiksech dobře znám. A také se k tomu přidávaly úvahy, zda dostane Spider-Man svůj hi-tech kostým od Iron-Mana (tzv. Iron Spider), tak jak jej měl i v komiksu Občanská válka. Obojí se nakonec nevyplnilo, ale podle režisérů Občanské války to nebylo nemyslitelné. Důvod proč na to nakonec nedošlo je prostý. Spider-Man se spokojil s klasickým kostýmem od Starka a co se týče Red Hulka, tak by bratři Russoovi museli do příběhu zapracovat linku, která by osvětlila důvod Red Hulkovy proměny. A to už by pro film znamenalo příliš charakterů a bylo by to matoucí pro diváky. Na druhou stranu, Red Hulk je podle nich jednou z postav, které se v budoucnu mohou klidně objevit. Proto režiséři teď strávili půl roku tvořením pozadí pro všechny charaktery, které by rádi někdy zařadili.

K tomu se pojí i vyjádření režisérů, týkající se úvah, zda se po X-Men: Apokalypsa nestaví X-Meni také do Avengers: Infinity War. Tedy podobně jako se to stalo v Občanské válce se Spider-Manem. Protože ani X-Meni neměli s posledním filmem tak vysoké tržby, jak se čekalo. Režiséři ale rozhodně popřeli takovou variantu a uvedli, že ani neví zda vůbec probíhají taková jednání. U Spider-Mana prý k dohodě přispěly především dobré vztahy mezi šéfem Marvel Studios, Kevinem Feigem a tehdejší šéfkou Sony, Amy Pascal a také mezi bratry Russoovými a Pascal. Dle režisérů ale takováto výměna značek mezi studií není nic samozřejmého.

Dole v galerii také příkládáme oficiální art-work, který ukazuje, že i Ant-Manovo rozhodnutí, na které bude straně, nebylo vždy jednoznačné. V přiloženém videu mluví o castingovém procesu John Krasinski, který byl společně s Chrisem Evansem před lety hlavním kandidátem na roli Captaina Ameriky.

Co na to říkáte? Myslíte, že je šance vidět Red Hulka jako nečekanou pomoc v katastrofických událostech Infinity War?

Zdroje: Reddit, Andy Park,ComicBook.com, ComicBook II

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Captain America 3: Proč chyběli Red Hulk a  Iron Spider | Fandíme filmu Captain America 3: Proč chyběli Red Hulk a  Iron Spider | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest