League of Gods: Superhrdinové po čínsku

League of Gods: Superhrdinové po čínsku | Fandíme filmu
Dávám Číňanovi rok, maximálně dva...než začne usilovat o pořádný kus koláče světového filmového trhu. Podívejte se na trailery jednoho z prvních vývozních velkofilmů.

Kam se hrabe Justice League, když místo toho můžeme mít League of Gods! Ano, říká se, že i filmovou produkcí dáváte světu najevo sílu své země. A Čína rozhodně nechce zůstat pozadu a podle všeho hodlá jakoukoliv konkurenci rozdrtit masivní dávkou speciálních efektů.

Ty jsou k vidění na každém kroku v ukázkách k čínskému blockbusteru League of Gods. Pusťte si je a uvěříte, opravdu. Film se chystá do světových kin teď na konci července, u nás zatím premiéra ohlášená není. V samotném Hong Kongu, ale film startuje až v říjnu, takže je možné, že se situace u nás ještě změní či bude snímek k vidění alespoň na DVD.

K filmu samotnému. Příběh čerpá z nejznámější čínské legendy z 16. století, ve které se dá dohromady liga válečníků se super schopnostmi, aby svrhla zkorumpované impérium. Průběh této vzpoury bude naplněn mytologickými bytostmi, souboji a bitvami ohromných rozměrů. Pro nás mohou ukázky působit patrně více než šíleně a divoce. Na druhou stranu pro východního diváka je to možná to pravé. Místy trailer připomíná sekvence z Final Fantasy VII a XIV. A vzhledem k síle čínského trhu se dost možná bez problémů zaplatí i mega rozpočet, který za tím vším bude. 

Navíc nemá film vůbec špatné obsazení. Hlavní hvězdou je tu Jet Li (Polibek draka), následovaný Bingbing Fan (mutantka Blink v X-Men: Budoucí minulost). Udělejte si vlastní obrázek z přiložených trailerů. První je kratší, ale více kompaktní a plný akce a efektů. Druhý ukazuje více z děje, nicméně zvuk pokulhává a chybí běžné ruchy či více projevů hrdinů. Vizuál ale doluje epičnost až na kost.

Co na to říkáte? Jak na vás působí čínská blockbusterová produkce?

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest