Kong: Skull Island: Nová fotka, tvůrci o mýtech a velikosti

Kong: Skull Island: Nová fotka, tvůrci o mýtech a velikosti | Fandíme filmu
Režisér Jordan Vogt-Roberts a Tom Hiddleston o obrovském ostrově, který nás posadí na zadek, ale také o mytologizaci obrovské opice. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Dnes byl zveřejněn nový pohyblivý poster, který oznamuje Kongův příchod za tři dny. Tento čas přímo odpovídá času, kdy bude mít film svůj panel na SD Comic-conu. Nicméně režisér zněl při rozhovorech jakoby měl být trailer vidění veřejně, tak snad se dočkáme i my, kteří nebudeme přítomní v San Diegu. Obzvlášť, když je veřejný také poster. Uvidíme v sobotu, jak to nakonec dopadne. Pohyblivý poster najdete na konci článku.

Původní novinka 20.7.: Před časem jsme zjistili, že Jordan Vogt-Roberts, režisér filmu Kong: Skull Island, hodlá přivést na filmové plátno King Konga těch největších rozměrů. A nyní je tu první oficiální pohled na to, jak asi velikého. Jde o jiný úhel pohledu než u staršího obrázku. Režisér se o tom rozpovídal pro Entertainment Weekly (EW), kde také zveřejnil novou fotku z filmu.

Na ní jsou k vidění představitel hlavní role Tom Hiddleston (Thor) a Brie Larson (Room) v kostech opravdu enormního tvora. Režisér už předtím mluvil o Kongovi vysokém 30 metrů. To je podle Vogt-Robertse dáno tím, že se film odehrává v 70. letech minulého století. V té době podle něj lidé ještě věřili, že se můžou setkat s živým mýtem. S vývojem technologie a poznáním vesmíru ale toto tajemno zmizelo. Zde se opět vrátí. Skull Island má být do velké míry také o prozkoumávání Kongova rodného ostrova. A velikosti opa se adekvátně přizpůsobí věci, se kterými se tam máme setkat.

Režisér také připomíná, že v příběhu nemáme čekat linku „Kráska a zvíře“, protože to by vycházelo z King Konga 1933. Zde se čerpá z novějšího materiálu, a půjde především o prozkoumání mýtů ostrova. A Vogt-Roberts chce opravdu místo vykreslit tak, aby bylo opravdu velké, aby to dostalo do kolen každého, kdo by na ostrově přistál a pohlédl na King Konga. Máme si dle jeho slov počkat na trailer.

Stejně mluvil pro EW i Tom Hiddleston, který Skull Island označil za nové mytologické pojetí. Každý z hrdinů je originální charakter a máme být svědky toho, jak každý z nich reaguje na ostrov přesně podle své povahy. Nechtěl ale prozradit víc i podle něj si máme počkat na trailer. Ten by se snad mohl vyloupnout někdy v příštích týdnech, protože Kong: Skull Island bude mít svůj panel na Comic-conu v San Diegu.

Zamlouvá se vám nové pojetí King Konga? Podle všeho opravdu nepůjde o podívanou pro nejmenší, ale měli bychom dostat i solidní drama. Film jde do kin v Česku i na Slovensku 9. 3. 2017.

Zdroj: EW

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest