Skiptrace: Jackie Chan a Johnny Knoxville v akční komedii

Skiptrace: Jackie Chan a Johnny Knoxville v akční komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pokud vám chybí další díl Křižovatky smrti, tak se podívejte na upoutávky nového filmu Jackieho Chana, který by mohl posloužit jako vhodná alternativa.

Komediální žánr je Jackiemu Chanovi hodně blízký a setkáváme se s ním v drtivé většině jeho filmů. Stejně tomu je i v Skiptrace, kde mu sekunduje bláznivý Johnny Knoxville z Jackass. Projekt si však prošel pár změnami, například Chanovi měl původně dělat společnost Sean William Scott (Prci, prci prcičky). Režii převzal po Samu Fellovi Renny Harlin (Cliffhanger, Smrtonosná past 2), jenž má své nejlepší časy asi už za sebou, ale podle ukázek by se snímku dala dát šance a pro fanoušky čínské hvězdy jde o povinnost.

Ve filmu sledujeme hongkongského detektiva Bennieho Chena, co se pokouší dopadnout drogového bosse. Když se Bennie dozví, že jistý americký hazardní hráč, Connor Watts, má důkazy, které by pomohly zločince dostat, rozhodnou se spojit síly, ale jejich cesta se neobejde bez řady karambolů.

Dále hrají Bingbing Fan (X-Men: Budoucí minulost), Eric Tsang, Eve Torres, Winston Chao a Michael Wong.  Americká premiéra se koná 2. 9..  

Zdroj: Firsthowing

Galerie: 2

Skiptrace: Jackie Chan a Johnny Knoxville v akční komedii | Fandíme filmu Skiptrace: Jackie Chan a Johnny Knoxville v akční komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest