Strážci Galxie 2: Nový obrázek s celým týmem

Strážci Galxie 2: Nový obrázek s celým týmem | Fandíme filmu
Filmaři mluví o nových postavách, ale také o změnách u těch důvěrně známých. Každopádně se Guardians dočkali nemalých změn.

James Gunn se rozhodl podráždit chutě fanoušků před Comic-conem a zveřejnil první oficiální concept art ke Strážcům Galaxie 2. A kromě starých známých Strážců si poprvé můžeme prohlédnout i čerstvý přírůstek, kterým je Mantis v podání Pom Klementieff (Oldboy).

Zároveň jsou mezi Strážci k vidění Nebula (Karen Gillan) a Yondu Udonta (Michael Rooker). Tak uvidíme jestli někdo z nich bude tím novým spojencem z řad bývalých nepřátel, jak před časem naznačoval sám režisér.

Jonathan Schwartz, jeden z producentů Strážců Galaxie 2, pak pro Entertainment Weekly promluvil o Mantis trochu blíže. Upozornil, že ve filmu bude Mantis sociálně silně nezkušená, a v podstatě veškeré společenské interakci se naučí až mezi Strážci Galaxie. Což je opravdu vynikající učební vzorek, že? Toto vyjádření také objasňuje Gunnovo prohlášení, že jedna ze scén mezi Mantis a Draxem bude silně emotivní.

Podle Schwartze se také změní Groot. Nejenže bude menší, ale také jiný povahově. Je to mladý výrostek, a podle toho bude tedy adekvátně dělat nepořádek. Vyvstala i otázka jestli to vlastně bude ten samý Groot nebo jde o jiný výhonek a tedy v něčem nás čeká jiný Groot.

Co na současný stav příběhu říkáte vy? Zdá se, že humoru nás čeká minimálně stejné množství jako posledně a akce bude určitě taky nášlapná.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroje: EW, James Gunn

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest