Wolverine 3: Natáčení začalo, obsazení hezky nabobtnalo

Wolverine 3: Natáčení začalo, obsazení hezky nabobtnalo | Fandíme filmu
Producent Simon Kinberg promluvil o některých aspektech filmu, postupně jsou odhalováni jednotliví herci. A představí snímek nástupce Hugha Jackmana?

Jako blesk z čistého nebe producent Simon Kinberg prozradil, že třetí samostatný film s Wolverinem už se točí. Na oficiální tiskovou zprávu se zatím čeká, takže Kinberg nemohl prozradit mnoho, avšak uvedl, že film má být „velmi radikální a odvážný“ a má v něm být „Wolverine, jakého jsme v žádném z předchozích filmů neviděli“. Kinberg potvrdil, že film opravdu bude mládeži nepřístupný, a že se odehrává v budoucnosti. Je násilný a atmosférou má připomínat western. Celkově má být film hodně „jiný“. Kinberg také nepřímo potvrdil, že bychom ve filmu měli vidět Patricka Stewarta jako starého Profesora X. Natáčet by se mělo zřejmě v New Orleans.

Hlavní hvězdou je samozřejmě Hugh Jackman, který ve filmu roli hraje naposledy. Ale obsazení je širší. Nedávno jsme se dozvěděli, že záporáka si zahraje Boyd Holbrook, který by se měl objevit jako horkokrevný šéf globální bezpečnostní společnosti. Fanoušci spekulovali o tom, která postava z komiksů by to mohla být, avšak zdá se, že jde o postavu zbrusu novou. Jako zlý „šílený vědec“ byl obsazen seriálový herec Richard E. Grant. U ostatních herců pak vůbec netušíme, jaké role by měli představovat, nicméně obsazeni byli: Eriq La Salle (dr. Benton z Pohotovosti), Stephen Merchant (především komik, spoluautor britského Kanclu nebo Extras) a Elise Neal (Vřískot 2)

Objevila se také zatím nepotvrzená zpráva, podle které by se ve filmu mohla objevit postava X-23. X-23, alias Laura Kinney, je výtvorem nového programu Weapon X, které se z poškozeného vzorku DNA snaží naklonovat Wolverina. Teprve 23. pokus fungoval (proto X-23) a Laura byla od útlého věku cvičená k tomu, aby dokázala Wolverina zabít. Stejně jako sám Logan má nadlidskou sílu, hbitost a reflexy. Jako Wolverine má regenerační schopnosti a z těla jí vyjíždějí drápy. Na rukou má však vždy pouze dva a po jednou jí vyjíždějí břity z chodidel. V komiksech se postava nakonec přidala na stranu X-Menů, Wolverine ji vnímal jako svou dceru a nakonec se stala jeho nástupcem. Myslíte, že se podobnou cestou vydají i filmy a Hugh Jackman předá před svým odchodem pochodeň „Wolverince“?

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest