Meg: Jason Statham vs. obří žralok

Meg: Jason Statham vs. obří žralok | Fandíme filmu
Čelisti potkávají Jurský Park a do zubů jim dá Kurýr.

Katastrofický thriller o obřím žralokovi našel představitele hlavní role. Tu ve snímku Meg dostal Jason Statham, populární představitel akčních rolích. Ve filmu si nejspíš zahraje hlubinného potápěče Jonase Taylora, který obřího žraloka objeví a následně se snaží zastavit jeho řádění.

Chystaný snímek je adaptací knižního bestselleru Meg: Teror pochází z hlubin od Stevea Altena. Román pojednává o řádění Megalodona, jednoho z největších predátorů, který kdy obýval Zemi. Vyhynulý obří žralok měřil až 18 metrů a vážil až 80 tun. Potápěčská výprava objeví v Mariánském příkopu několik živých exemplářů a přivábí jednoho z nich na hladinu, kde tvor začne napadat velryby a posléze i lodě. V knize se příběh odehrává z větší části u pobřeží Kalifornie, ve filmu bude děj zasazen do čínských vod, aby se na spolufinancování velkofilmu podílela čínská společnost Gravity Pictures.

Původně měl režírovat hororový režisér Eli Roth, tomu však rozpočet až příliš narůstal pod rukama, a tak jej vystřídal Jon Turteltaub (Lovci pokladů). Scénář napsal Dean Georgias (Tomb Raider: Kolébka života).

Zdroj: Variety

Meg: Monstrum z hlubin

10.08.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest