Wolverine 3: Kdy se bude odehrávat a kdo bude záporák

Wolverine 3: Kdy se bude odehrávat a kdo bude záporák | Fandíme filmu
Našel se herec, který se Hugh Jackmanovi v jeho posledním wolverinovském dobrodružství postaví.

Vždycky jsme to tak nějak tušili, teď to producent Simon Kinberg definitivně potvrdil. Třetí samostatné Wolverinovo dobrodružství se bude odehrávat v budoucnosti. Tomu nasvědčovalo už dříve angažování Patricka Stewarta, který hraje starší verzi Profesora X, stejně jako fakt, že film by měl volně vycházet z komiksu Old Man Logan. Zatím samozřejmě nevíme v jak moc vzdálené budoucnosti se příběh odehraje, ale asi nebudeme nijak zvlášť riskovat, když si tipneme, že to bude až po událostech X-Men: Budoucí minulost.

Vedle návratu Patricka Stewarta se spekuluje také o potenciálním znovushledání s Lievem Schreiberem, který si v X-Men Origins: Wolverine zahrál Wolverinova bratra, Sabertootha. Kdo si však ve filmu zahraje s jistotou, je Boyd Holbrook. Ten byl nově obsazen do role hlavního záporáka, přičemž zatím o jeho postavě víme tolik, že si zahraje vypočítavého, nezastavitelného a prudkého šéfa bezpečnosti jedné globální společnosti. Pokud důkladně znáte Wolverinovy komiksy, můžete si v komentářích zkusit tipnout, kdo by to přesně mohl být. Holbrook na sebe upozornil především v seriálu Narcos, vidět jsme jej mohli také ve vedlejších rolích ve Zmizelé nebo v Nočním běžci. Natáčení začne v květnu.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold, nepřímo se film bude inspirovat komiksem Old Man Logan a společně se stárnoucím Wolverinem v něm nejspíš uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: Deadline, Cinema Blend

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest