Filmové premiéry od 11.2. Deadpoolovy decibely

Filmové premiéry od 11.2. Deadpoolovy decibely | Fandíme filmu
Tenhle týden si vybere v kinech každý. Fanoušci komiksů i neslušného humoru, kluboví diváci, děti i posluchači Michala Davida.

Tenhle týden nás čeká v kinech opravdu roztodivná směska. Na jednom konci spektra je Deadpool, eRkový necenzurovaný komiks, ve které má Ryan Reynolds radost z toho, že se mu zmenšila ruka, protože v ní jeho penis bude vypadat větší. S filmem vás seznamujeme ve videu na konci článku. Pro úplně jinou diváckou skupinu jsou určeny Decibely lásky, muzikál s písněmi Michala Davida. Film pro jistotu nebyl promítán médiím, což nepřekvapí, protože momentálně je tenhle výtvor na CSFD dokonce v černých číslech! Jakékoliv tvůrčí ambice jsou v tomhle případě samozřejmě vedlejší, tady šlo jen o to, prodat film početné skupině milovníků Michala Davida. A že jich není málo! Ostatně kolik dalších českých interpretů se může pochlubit tím, že kromě sebe uživí hned několik revival bandů, které objíždějí místa, na která se David nedostane?

Animovaní Agenti Dementi jsou inspirovaní komiksem Clever & Smart, avšak v tomhle případě to zřejmě není ani Clever, ani Smart. Blíže bude spíš k té demenci, alespoň dle dosavadních hodnocení, která se nevyšplhala ani k průměru. Končit budeme něčím maličko oduševnělejším. Taxi Teherán natočil íránský režisér Jafar Panahi. Ten už několik let kvůli svým filmům tráví v domácím vězení, oficiálně nesmí točit a cestovat. Film ale miluje natolik, že mu to nedalo a natočil alespoň partizánskou vyprávěnku, která se celá odehrává v kabině jednoho taxíku. Tam Panahi umístil kameru a za asistence herců, neherců i vlastní rodiny skládá mozaiku mikropříběhů o každodenním životě v Teheránu. Nic přelomového nečekejte, ale film má smysl pro humor a co se dá natočit pouhou silou vůle, je prostě obdivuhodné!

Taxi Teherán

04.09.2015 | Írán
Komedie, Drama, Dokumentární
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest