Mission: Impossible 6: Christopher McQuarrie bude režírovat

Mission: Impossible 6: Christopher McQuarrie bude režírovat | Fandíme filmu
Poprvé v historii série natočí jeden režisér dva různé díly.

Mission: Impossible 6 našla svého režiséra, kterým se po předchozích vyjednáváních nakonec skutečně stal Christopher McQuarrie, režisér pětky. Bude to vůbec poprvé, kdy jeden režisér natočí více než jeden díl série. I když z určitého úhlu pohledu je McQuarrie se sérií svázán už od čtyřky, které pomáhal s úpravami scénáře (v titulcích oficiálně uvedený není). Pátý díl si prošel určitými porodními bolestmi, kdy se na poslední chvíli přepisovalo celé finále a tradice dosud opravdu velela, že každé pokračování natočí někdo nový, tak proč ji teď měnit?

McQuarrie možná hledal výslednou podobu filmu za pochodu, ale přesto jej dokázal dokončit ve zkráceném termínu a bez překračování rozpočtu. Národ grázlů byl navíc komerční i kritický hit, takže produkce zjevně nechce rozpouštět vítězný tým. Zvlášť když je její součástí i Tom Cruise, který si spolupráci s Christopherem zjevně oblíbil. Kromě Nesplnitelných misí s ním dělal také na Valkýře, Jacku Reacherovi a Edge of Tomorrow. Dále produkuje Jacka Rechera 2 a podílí se na raných přípravách Edge of Tomorrow 2.

Teď se tedy společně pustí také do příprav šesté Nesplnitelné mise a mají před sebou opravdu nelehký úkol. Zatímco doposud byl každý další díl díky novému režisérovi tak trochu jiný, teď je odlišení dvou po sobě jdoucích snímků na jediném režisérovi. Snad to nedopadne podobně smutně, jako když naposledy stejný tvůrčí tým připravoval dvě po sobě jdoucí bondovky. Své angažmá potvrdil sám McQuarrie když na Twitter napsal jednoduché "Mission: Accepted, #MI6".

Your mission, should you choose to accept it:

Zdroj: Christopher McQuarrie

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest