Justice League údajně shání ženské posily. A o čem má být?

Justice League údajně shání ženské posily. A o čem má být? | Fandíme filmu
V Justice League se má objevit populární suprhrdinka. Kdo by ji měl hrát?

První část dvojdílné Justice League uvidíme až za dva roky - 16.11. 2017. Přesto už několik let o filmu slýcháme nejrůznější podrobnosti. Některé působí docela pravděpodobně, jiné zní už od začátku jako naprosté pohádky. Dnes o vás máme o filmu hned tři různé zprávičky, tak si společně s námi pojďte zatipovat, jestli se některá z nich nakonec naplní.

Castingový web My Entertainment News ve své databázi má vloženou synopsi Justice League: Part One. Někdy se castingové weby k synopsím skutečně dostanou, jindy něco slepí dohromady, jen aby měli jejich klienti o daném projektu alespoň hrubý obrázek. Každopádně zveřejněná synopse zní takhle: Největší hrdinové světa spojí síly, aby společně vytvořili Justice League, která může bojovat s hrozbami, na které jednotlivci nestačí. V příběhu Darkseid plánuje zničit Zemi tím, že ji zasáhne paprskem, který na její místo umístí planetu Apokolips. O tom, že záporákem první nebo druhé Justice League bude Darkseid se mluví už dlouho, nicméně synopse kterou My Entertainment News uvádí, nápadně připomíná synopsi scénáře, kterou před několika lety psal Will Beall. Od té doby se Justice League stačila rozdělit na dva filmy a scenáristické povinnosti převzal Chris Terrio. Můžeme tedy pochybovat o tom, jestli z cokoliv z uvedeného nakonec uvidíme.

Objevují se ale také zprávy o tom, jaké bychom ve filmech mohli potkat hrdiny. Lépe řečeno tedy hrdinky. Jádro Justice League budou bezesporu tvořit postavy, které dostaly své samostatné filmy, tedy Superman, Batman, Flash, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Green Lantern. Údajně by se ale mohly objevit i Black Cannary a Mera. Black Cannary je klasická superhrdinka nakladatelství DC, která se objevuje na stránkách sešitů už od roku 1947. Identitu postupně nosilo několik žen, nejslavnější je Dinah Lance, dcera policajta a maskované mstitelky, která se sama vydává do ulic velkoměsta potírat zločin. Jejími zbraněmi jsou bojová umění a sonický křik, který trhá kosti a v některých verzích komiksu jí umožňuje dokonce létat. Zatím není jisté zda se poprvé objeví v Justice League 1 nebo 2, později by se pak mohla ukázat také v ženské týmovce s názvem Birds of Prey. Momentálními kandidátkami na roli by měly být Abbey Lee (Mad Max: Fury Road) a Alona Tal (Burn Notice, Supernatural).

Mera by se měla objevit už v Justice League 1, takže jestli tomu tak skutečně je, dozvíme se o tom poměrně brzy, protože, už někdy po Novém roce musí produkce začít s castingem, aby se stihnul začátek natáčení. To podle producenta Charlese Rovena vypukne v prvním nebo druhém čtvrtletí roku v Londýně. Mera je v komiksech Aquamanovou manželkou. Je trvalou obyvatelkou podvodní říše, původem z mimozemského vodního světa a mezi její nadpřirozené schopnosti se řadí především manipulace vodní masou, kterou může různě zpevňovat či vrhat v proudech. Podstatně větší roli než v Justice League bude mít rozhodně v Aquamanovi, má být jednou z klíčových postav. Podle nejnovějších zvěstí je to hodně nebezpečná žena, rozhodně ne nějaká dáma v nesnázích. Je přirovnávána k Furiose z Šíleného Maxe a neměla by ji hrát běloška.

Už v Batman v Superman se objevuje podstatně více postav, než jen Batman a Superman, takže to by bylo, aby se v Justice League neobjevila celá škála dalších hrdinů. Jestli mezi nimi budou právě Black Cannary a Mera, to ukáže čas. Je nějaká další postava, bez které si filmovou Justice League nedokážete představit vy?

Zdroje: Heroic Hollywood, Joblo, Latino-Review, My Enterteinment World, Collider

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest