Vetřelec 5 stále žije, odhaleny nové podrobnosti

Vetřelec 5 stále žije, odhaleny nové podrobnosti | Fandíme filmu
Neill Blomkamp
Co přesně Vetřelce 5 zdržuje, kam se bude v dosavadní sérii řadit a o čem bude pojednávat. AKTUALIZOVÁNO: Biehn mění své předchozí prohlášení

AKTUALIZACE: Michael Biehn na svém Facebooku tvrdí, že média jeho slova dezinterpretovala, a že v nedávném rozhovoru pouze nahlas spekuloval. Rozhodně by prý před premiérou filmu nikdy neprozradil tisku žádné tajemství. Možná to tak skutečně je, ale příliš důvěryhodně to upřímně řečeno nezní. Protože pokud nebylo chybně přepsáno online už Biehnovo prohlášení, nic z jeho slov opravdu nejde interpretovat jako spekulaci. Biehn v rozhovoru používá slova jako "vím" nebo "plánují" nikoliv "domnívám se" nebo "kdyby bylo na mě". Je tedy docela dobře možné, že Michael dostal za svojí otevřenost od studia přes prsty. Což by jedině potvrzovalo, že projekt skutečně není mrtvý.

Původní článek 22.11.: Krátce před tím, než bylo oficiálně oznámeno, že se pokračování Promethea Ridleyho Scotta bude jmenovat Alien: Covenant, vzkázal režisér Neill Blomkamp světu, že se jeho Vetřelec „5“ odkládá. Michael Biehn, který si má ve filmu zopakovat roli desátníka Hickse, v aktuálním rozhovoru uvedl, že studio Fox nechce, aby dva vetřelecké filmy byly uvedeny do kin krátce po sobě. Oba dva snímky totiž mají mít obdobnou atmosféru, avšak odehrávat se (v rámci smyšleného vetřeleckého světa) mnoho a mnoho let od sebe. A to by zřejmě bylo pro většinového diváka poněkud matoucí. Zatím má tedy Blomkampův film pauzu a na řadu přijde teprve ve chvíli, až bude Scott hotový se svými vetřeleckými prequely. 

Stejně jako ve starším interview potvrzuje Biehn i tentokrát, že se film bude odehrávat po událostech Vetřelců a bude se chovat tak, jako by Vetřelec3 a Vetřelec: Vzkříšení nikdy neexistovali. Kromě Ellen Ripley (Sigourney Weaver) a Hickse by se vrátila také postava Newt, které by bylo ve filmu zhruba 27 let a Ripley by jí ve filmu „předala pochodeň". Takže pokud by studio chtělo, mohlo by v sérii pokračovat právě s dospělou Newt. Přikládáme fotku pulzní pušky, kterou sdílel Neill Blomkamp.

We all knew there would be pulse rifles. Obviously. Now with added RIS

Fotka zveřejněná uživatelem Brownsnout (@neillblomkamp),

Zdroje: Michael Biehn, Icons of Fright

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest