X-Men: Apocalypse - Přidá se další mutant?

X-Men: Apocalypse - Přidá se další mutant? | Fandíme filmu
Dotáčky Apocalypse jsou naplánované. A vypadá to, že by se během nich mohl k X-Menům připojit další starý známý. A kdy uvidíme trailer?

Většina hollywoodských blockbusterů má dopředu vyhrazenou část rozpočtu na několik týdnů dotáček. Ty slouží především jako taková pojistka, aby štáb mohl přetočit cokoliv, co mu v hrubém sestřihu nebude připadat dostatečně dobré, případně doplnit nějakou vysvětlující scénu, která objasní to, co by jinak ve filmu nebylo tak úplně zřejmé. Ale taky se takový čas dá využít pro natáčení s herci, kteří během hlavní části produkce neměli dost času.

Přesně to by se mohlo stát při dotáčkách X-Men: ApocalypseHughem Jackmanem. Ten dosud na place zpozorován nebyl, ale vždycky se tak nějak předpokládalo, že se alespoň na chvíli objevit musí, abychom se dozvěděli, co se s jeho Wolverinem stalo po událostech X-Men: Budoucí minulost. Dotáčky jsou v Montrealu naplánované na leden a kanadský magazín Le Journal de Montreal se dušuje, že Jackman bude u toho. Jak ostatně můžeme vidět na jeho sociálních sítích, už nějaký ten pátek tvrdě maká v posilovně (primárně kvůli natáčení třetího samostatného Wolverina, které se rozběhne příští rok), takže fyzicky by připravený být měl.

Leden je ale zatím daleko, takže co se děje ve světě X-Menů právě teď? Režisér Bryan Singer sedí ve střižně a chystá první oficiální trailer, který bychom měli vidět „brzy“. A malá perlička na závěr: Evan Peters (Quicksilver) v nedávném rozhovoru prozradil, že ve filmu se bude snažit najít svého otce (Magneta), díky čemuž se dostane k X-Menům a pokusí se s nimi zachránit svět před globální zkázou.

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Dále hrají Nicolas Hoult, Evan Peters, Lucas Till, Rose Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Lana Condor, Alexandra Shipp, Josh Helman, Tómas Lemarquis, Rochelle Okoye a Ben Hardy, Režíruje Bryan Singer, scénář napsali Michael Dougherty, Dan Harris Simon Kinberg. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Bryan Singer, Journal de Montreal, Details

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest