Alien: Paradise Lost - Poznáme novou posádku

Alien: Paradise Lost - Poznáme novou posádku | Fandíme filmu
20th Century Fox
Původní hrdinové se nevypraví do hlubokého vesmíru sami. Přípravy v natáčení jsou v plném proudu a je hotový je také první scénář k Vetřelci 5.

Pár dní jsme vás nechali vydechnout, ale protože víme, že je mezi vámi o svět Vetřelců zájem, máme pro vás další perličky, které trousí Ridley Scott v aktuálních rozhovorech. Přípravy pokračování Promethea, nazvaného Alien: Paradise Lost se rozběhly, takže momentálně režisér kreslí storyboardy, aby se měli výtvarníci a kulisáci co nejdřív čeho chytit. Scott mimochodem dál trvá na tom, aby byly jeho lokace co nejuvěřitelnější. Natáčení začne zhruba za půl roku, buď v lednu, únoru nebo březnu, podle toho, který rozhovor s režisérem zrovna čtete. A opravdu se bude natáčet v Austrálii, tak jak se už delší dobu spekulovalo, potom, co se před časem Ridley vydal na jižní polokouli na obhlídku potenciálních lokací.

Vizuálně se bude nový film od toho předchozího lišit, protože se Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) a robot David (Michael Fassbender ) vypravili na planetu mimozemšťanů známých  jako Inženýři. Na planetě by údajně měli najít stopy po nějaké předchozí katastrofě. V podkovovité mimozemské lodi však nepoletí sami. Podle Scotta se k nim někdy v úvodu filmu připojí „nová skupina cestovatelů“. Kdo to bude, to zatím nevíme, ale je jasné, že hororová sci-fi série potřebuje nějaké čerstvé maso na poráž...totiž tváře.

Stále víc a víc se blížíme stvoření vetřelců (tomu jak a proč byli stvořeni) a obecně také událostem filmu Vetřelec (1979). Zároveň ale pořád ještě není prequelům konec. Na Alien: Paradise Lost se dá podle Scotta logicky navázat, takže pokud se podaří připravit dobrý scénář, nedokáže si představit, že by se další film v sérii netočil. Což ale nemění nic na tom, že paralelně se také chystá Vetřelec od Neilla Blomkampa, který bude dál pokračovat v příběhu Ellen Ripley (Sigourney Weaver). Scott zrovna dostal do ruky první verzi scénáře a počítá s tím, že v roce 2017 film uvidíme v kinech.

Zdroje: The Daily Beast, News.com.au, Awards Campaign

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest