Vin Diesel už zase naznačuje, že bude v Inhumans

Vin Diesel už zase naznačuje, že bude v Inhumans | Fandíme filmu
A film se navzdory nedávné poplašné zprávě určitě neruší. Kdo by mohl režírovat? AKTUALIZOVÁNO 2x - Diesel konečně mluví na rovinu.

AKTUALIZACE 2: Diesel pořád okolo tématu tancuje, a tak je dobře, že redaktor MTV Movies konečně řízl do živého a zeptal se jej, jestli v rozhovorech mluví pouze o tom, jak moc by ho podobná role vlastně zajímala anebo skutečně jednal s lidmi z Marvelu. A Vin celkem bez obalu připustil, že se studiem diskutoval a je se současnou spoluprácí spokojený, že jakoukoliv nabídku bude vždycky zvažovat. Pro Diesela je však nejdůležitější, aby pro něj ten či onen projekt dával z kreativního hlediska smysl a je na Marvelu, aby jej přesvědčil o tom, že Inhumans smysl mají. Pokud tedy bude studio o herce stát i nadále, „stačí“ mu předložit zajímavý scénář a sehnat pro film silný tvůrčí tým a všichni si můžou spokojeně plácnout. Podle posledních zpráv se scénář bude přepisovat, takže nějaká definitivní jednání jsou ještě daleko, avšak pokud všechno dopadne podle představ obou jednajících stran, měl by být Vin opravdu kandidátem číslo jedna na roli Black Bolta, vůdce Inhumans.

AKTUALIZACE (16.10.): V aktuálním rozhovoru s IGN Diesel prokázal, že poměrně dobře zná komiksové Inhumans. Dále reportérovi žertem ukázal, jak by roli Black Bolta hrál. A co je nejdůležitější, uvedl také, že s šéfem Marvelu o roli mluvil. Pošťuchování fanoušků tedy pokračuje i nadále a pravděpodobně nekončí, protože spolu s premiérou Posledního lovce čarodějnic budou rozhovory s Vinem jen přibývat.

Původní článek (12.10.) : Vin Diesel už několikrát v minulosti, naznačil, že by pro Marvel nemusel hrát jen Groota ze Strážců Galaxie a ve svém provokování pokračuje i nadále. V aktuální rozhovoru řekl:

„Rozhodně můžu hrát u Marvelu i něco jiného. Myslím, že díky tomu, že hraji tu roli [Groota], je Marvel [ze spolupráce] ještě nadšenější a já jsem [ze spolupráce] ještě nadšenější potom, co jsem Marvel poznal a zjistil, jaký je. O tom, že Marvel chce, abych hrál postavu, která nebude mít můj hlas, jsme toho slyšeli spoustu. Můj hlas využívá Groot a moje tělo využívá jiná postava“

Všechny náznaky směřují k postavě Black Bolta. Diesel už několikrát v minulosti vytvářel dojem, že si postavu zahraje nebo minimálně o ní se studiem mluví. Black Bolt je vůdcem Inhumans a skutečně se jedná o naprosto mlčenlivou postavu, která nemůže vydat ani hlásku, protože její hlas je smrtící. Pořád samozřejmě nevíme, jestli Diesel s Marvelem skutečně jedná nebo se jen studio skrz média snaží k jednáním dotlačit, nicméně v komentářích dejte vědět, jestli by vám jako hlava panovnického rodu Inhumans vyhovoval.

Pokud jste zaslechli něco o tom, že se Inhumans budou rušit, zatím se není čeho bát. Se zprávou přišel server Bleeding Cool, který je spolehlivý tak na padesát procent. Server se od svých kontaktů v televizní části Marvelu doslechl, že se Inhumans stali obětí války mezi televizní a filmovou sekcí Marvelu, která se nedávno osamostatnila. Brzy na to však servery HitFix a Heroic Hollywood takovou informaci zcela popřely. Podle jejich kontaktů v Marvelu se jedná o nepravdu. Filmoví Inhumans se nadále připravují a jejich vystupování v seriálu Agents of SHIELD není žádný problém. Tvůrci seriálu se pouze musejí vyhýbat určitým postavám a událostem, které jsou vyhrazeny pouze pro chystaný celovečerák (Pravděpodobně tedy především královská rodina, která je v komiksech o Inhumans v centru dění). Server Birth Movies Death potom dodává, že o režii filmu stále stojí Adam McKay.

V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisícelitími vytvořili mimozemšťané rasy Kree. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 obyvatel) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti díky Terrigenské mlze nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy.

V Marvel Cinematic Universe se s Inhumans postupně seznamujeme v seriálu Agents of SHIELD. Česká premiéra filmu o Inhumans je naplánována na 11.7. 2019.

Zdroje: IGN, Bleeding Cool, Bleeding Cool II, Heroic Hollywood, io9, HitFix, Birth Movies Death

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest