Terminátor se vrátí...k rýsovacímu prknu

Terminátor se vrátí...k rýsovacímu prknu | Fandíme filmu
Terminátor to ještě zkusí, ale studio hodlá svoje další kroky přepracovat.

Po rozporuplných výsledcích Terminátora: Genisys v kinech se objevila zpráva, že vývoj dalších pokračování byl pozastaven. Dana Goldberg, kreativní šéfka produkční společnosti Skydance, se teď snaží obraz apokalyptické budoucnosti poněkud mírnit. Podle jejího vyjádření není vývoj pozastaven, ale rozhodně je potřeba plány do budoucna důkladně přehodnotit. Mezinárodní návštěvnost byla podle Dany docela slušná, ale je pravda, že v amerických kinech nestála za moc a studio bere v potaz i nespokojené ohlasy.

Původně se mělo začátkem příštího roku natáčet, místo toho společnost plánuje provést celosvětový průzkum trhu, zjistit, co se divákům líbilo, co nelíbilo, sebraná data zpracovat a nějak se od nich odpíchnout. Dalšího Terminátora studio rozhodně točit chce, ale je třeba myslet dopředu komplexně. V dnešní době už se podle Goldberg nepřipravují série, připravují se komplexní světy a Terminátor má jít kupředu napříč platformami. Takže se vedle příštího filmu pořád ještě počítá i s TV seriálem.

Pro příznivce dalších Terminátorů tedy nejspíš dobrá zpráva. Budeme zvědavě očekávat, jakým způsobem příští terminátoří projekt na Genisys naváže.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest