Fantastická stvoření: Jon Voight bude čarovat

Fantastická stvoření: Jon Voight bude čarovat | Fandíme filmu
Filmový velikán doplňuje obsazení spin-offu Harryho Pottera, společně s dalšími dvěma herečkami.

Spin-off Harryho Pottera s názvem Fantastická zvířata a kde je najít nabral další velice zajímavou posilu. Je jí zkušený veterán Jon Voight, který momentálně září jako mafiózo v důchodu v seriálu Ray Donovan a v mládí stvořil nestárnoucí figury filmové historie v Půlnočním kovbojovi nebo v Návratu domů, za který dokonce dostal Oscara. Vedle Voighta obsazení rozšiřují také Gemma Chan (seriál Humans, Jack Ryan) a Carmen Ejogo (Selma, Očista: Anarchie). O žádném z herců zatím nevíme, jaké role se zhostí.  

Fantastická zvířata a kde je najít budou pojednávat o dobrodružstvích Mloka Scamandera, který v minulém století putoval po světě a zkoumal nadpřirozená stvoření kouzelnického světa. Děj se má odehrávat sedmdesát let před událostmi prvního Harryho Pottera v New Yorku a máme čekat celou trilogii. Nejedná se ovšem o prequel k Harrymu Potterovi, ale pouze nesouvisející příběh zasazený do stejného světa.

Scénář minimálně k prvnímu filmu píše sama J.K. Rowling, autorka série o Harrym Potterovi a také doplňkové útlé knížečky, od které si nové filmy (nebo alespoň první film zatím nepojmenované trilogie) půjčují název. Režíruje David Yates (Harry Potter 5-8), na přípravách filmu se podílí Steve Kloves (scenárista všech dílů Harryho Pottera krom pětky). V hlavních rolích vystupují Eddie Redmayne, Samantha Morton, Katherine Waterson, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove a Coli Farrell

Česká premiéra první části chystané trilogie je naplánována na 17.11. 2016.

Zdroj: THR

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest