Deadpool si vybral šíleného hudebního skladatele

Deadpool si vybral šíleného hudebního skladatele | Fandíme filmu
X-Menovský scenárista Simon Kinberg krátce pohovořil o Deadpoolově budoucnosti ve světě mutantů.

Hudbu k Deadpoolovi zkomponuje Tom „Junkie XL“ Holkenborg, relativní skladatelský nováček, který na sebe zatím nejdůrazněji upozornil strhující rockovou operou, kterou složil k Šílenému Maxovi: Zběsilé cestě. Kromě ní má na kontě například 300: Vzestup říše nebo Divergenci. Už příští rok v únoru uvidíme (uslyšíme), jestli s Deadpoolem provede něco zajímavého a jen pár týdnů poté se bude moct Holkenberg pochlubit úplně jinou superhrdinskou hudbou, až do kin vstoupí snímek Batman v Superman, ve kterém má Junkie XL na triku všechny Batmanovy motivy.

Angažování zajímavého skladatele je rozhodně dobrou zprávou a jen přispívá pozitivní aureole, která Deadpoola provází. Filmaři i studio jsou se snímkem spokojení natolik, že se neustále živě diskutuje o možnostech dalšího pokračování. Už i x-menovský producent a scenárista Simon Kinberg připouští, že mezi sebou filmaři diskutují o tom, že by v případné dvojce rádi viděli Cablea. A zrovna tak Kinberg potvrzuje, že Deadpool náleží do časové kontinuity, která vznikla po událostech X-Men: Budoucí minulost. Budoucnost mutantího univerza je poměrně důkladně naplánovaná a počítá se s tím, že se jednotliví X-Meni budou mezi sebou potkávat. Je tedy docela klidně možné, že Deadpoola uvidíme v příští x-menovské týmovce anebo se někdo z Xavierovy školy pro nadané naopak staví na návštěvu v Deadpoolovi 2.

A na závěr přidáváme ještě nejnovější fotku, kterou Ryan Reynolds (představitel hlavní role) nedávno sdílel na svém Twitteru.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

Zdroje: Junkie XL, Ryan Reynolds, MTV, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest