5. vlna: Země už zase čelí invazi mimozemšťanů

5. vlna: Země už zase čelí invazi mimozemšťanů | Fandíme filmu
A Chloë Grace Moretz v téhle situaci musí najít svého mladšího bratra. Koukněte na dvě upoutávky.

Kristen Stewart má ságu Stmívání, Jennifer Lawrence Hunger Games, Shailene Woodley zase sérii Divergence. A pokud se to podaří, bude mít svoji sérii pro mládež, v níž hlavní úlohu zastává dívka, také Chloë Grace Moretz. V lednu ji totiž uvidíme v 5. vlně. Sci-fi film vychází ze stejnojmenné románové předlohy, která je prvním dílem trilogie. Pokračování s názvem Nekonečné moře vyšlo před rokem a poslední kapitolu uzavře příští rok Poslední hvězda

V příběhu je Země napadena mimozemskou rasou a jejich útoky na lidstvo se dělí na několik vln, které popisuje hlavní hrdinka v přiložených trailerech. Šestnáctiletá Cassie Sulliven (Moretz) přežila čtyři vlny, jenomže přišla o bratra, kterého se snaží na zdecimované zemi najít. Procházku růžovou zahradou si od toho neslibuje ani náhodou, protože Jiní, jak se mimozemšťanům přezdívá, mohou využít lidské tělo jako svého hostitele. Nedůvěřivá Cassie přesto narazí na mladíka, který by se pro ni mohl stát poslední nadějí. Avšak bude zapotřebí jednat rychle, poněvadž příchod páté vlny se očekává velmi brzy.

Snímek natočil J Blakeson (Zmizení Alice Creedové). Scénář napsala Susannah Grant (Erin Brokovich). Ve vedlejších rolích se představí Liev Shreiber (X-Men Origins: Wolverine), Maria Bello (Zmizení) nebo Ron Livingston (V zajetí démonů). Česká premiéra je stanovena na 28. ledna. Na Slovensko film dorazí 14.1..

5. vlna: Dva trailery

Zdroj: Collider

Pátá vlna

15.01.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest