Batman v Superman: Zod znovu promluvil

Batman v Superman: Zod znovu promluvil | Fandíme filmu
Michael Shannon ještě jednou hovoří o tom, jakým způsobem se podílel na natáčení pokračování Muže z oceli.

Článek může obsahovat spoilery.

Asi před dvěma týdny Michael Shannon v rozhovoru přiznal, že se účastnil natáčení snímku Batman v Superman a dokonce tvrdil, že byl na scéně přítomen v kostýmu, který měl místo rukou ploutve. Fanoušci to vzali jako další potvrzení toho, že se mrtvé tělo generála Zoda v BvS skutečně přemění v nějaké monstrum, přesně jak tvrdily starší klepy.

Shannon si z nás ale tehdy buď střílel nebo (což se zdá být pravděpodobnější), dostal od studia Warner přes prsty a teď se snaží vzít svoje starší prohlášení nějakým způsobem zpátky. Herec z ničeho nic začal tvrdit, že média brala jeho poznámku příliš vážně, že si historku vymyslel, a že ve skutečnosti vlastně ani u natáčení Batman v Superman vůbec nebyl.

Pro BvS podle aktuálního tvrzení pouze nadaboval nějaký voice-over, ale žádný kostým určitě nenosil. Pouze namluvil Zodova ducha, který se objeví podobně jako v Muži z oceli duch Jor-Ela, Clarkova otce. Jenže Russell Crowe ducha rozhodně pouze nenamluvil, na plátně jej hrál i fyzicky. Sannon se tedy nejspíš zamotává do klubka více či méně smyšlených tvrzení a nějak se snaží zakrýt skutečnost, že před časem prozradil, co prozradit neměl. Tak či tak znovu potvrdil, že jej ve filmu v nějaké kapacitě rozhodně uvidíme nebo přinejmenším uslyšíme.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroj: The Daily Beast

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest