Avengers: Age of Ultron: Co všechno nabídne Blu-ray

Avengers: Age of Ultron: Co všechno nabídne Blu-ray | Fandíme filmu
K tomu zajímavé podrobnosti o postavě Andyho Serkise, které film nenápadně odhalil.

Avengers: Age of Ultron budou v českých obchodech k dostání od 23.9. a na výběr dostaneme hned z několika variant. K dostání bude DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, 3D Blu-ray ve steelbooku a 3D dvojbalení, ve kterém budou Avengers 1 i 2. Vedle vlastního filmu se můžeme těšit i na nějakou tu bonusovou výbavu. Blu-ray nabídne audiokomentář režiséra Josse Whedona a 45 minut extra materiálů. Mezi ně patří making of dokument, featurette o šesti Kamenech nekonečna, featurette o natáčení po celém světě, prodloužené a vystřižené scény komentované Jossem Whedonem a nepovedené záběry. Film si můžete předobjednat pomocí odkazů na konci článku.

Film bude zařazen také do limitované Marvel Cinematic Universe: Phase Two Collection, která bude obsahovat všechny filmy zařazené do druhé fáze Marvel Universe. Podobná limitka vyšla i k první fázi, kdy všechny filmy byly úhledně zabalené do kufříku, v jakém ve filmech S.H.I.E.L.D. uchovával Tesseract. Jaké balení má Marvel nachystané pro druhou fázi, to zatím nevíme. Známé není ani přesné datum vydání, víme jen tolik, že box set vyjde ještě před koncem roku. Vedle filmů bude obsahovat také „Top-secret“ bonus disk. Něco podobného přinesl i minulý box set a nadílka nebyla vůbec špatná. Krom dalších bonusů k jednotlivým filmům fanoušky potěšila především ochutnávka z Iron Mana 3 a první pohled na druhou fázi Marvel Universe (především tedy artworky ke všem chystaným filmům). Můžeme jen doufat, že i tentokrát bude nadílka podobně hutná.

A při pozorném sledování Blu-ray Avengers: Age of Ultron odhalíme zřejmě i další easter-eggy. Ve filmu je například k vidění složka, kterou si Avengers vedou na Ulyssese Klaueho (v komiksech se Klaue jmenoval Klaw, pro filmy zřejmě bylo jeho jméno pozměněno), postavu Andy Serkise. Dokument říká, že Klaue byl najatý, aby zavraždil T'Chaku, vládce Wakandy a otce T'Chally (Black Panther), pokud by na konferenci v Bilderbergu odmítl jednat o přírodních zdrojích Wakandy, včetně vzácného Vibrania (extrémně odolný kov, ze kterého je vyrobený štít Captaina Ameriky nebo hrdina Vision). Klaue dostal za vraždu T'Chaky deset milionů dolarů, ale také s ním měl nevyřízené osobní účty. T'Chaka zabil v devatenáctém století jeho pradědečka, když se pokoušel anektovat Wakandu k belgickým africkým koloniím. (Z textu není zcela zřejmé, zda Klaue nakonec atentát skutečně vykonal. O přítomnosti T'Chaky ve filmovém Marvel Universe se sice občas mluví, ale klidně by mohlo jít o flashback).

Na závěr přikládáme videa z Blu-ray, která se zatím objevila online. Krom traileru a ochutnávek jednotlivých bonusů jde také o řadu vlastních scén z filmu:

Avengers: Age of Ultron - Blu-ray videa

Vystřižená scéna

Zdroje: MCU Facebook, CBM

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest