Wolverine 3: Patrick Stewart potvrzuje účast

Wolverine 3: Patrick Stewart potvrzuje účast | Fandíme filmu
S Profesorem X na věčné časy. A vrátí se i Liev Schreiber, alias Sabertooth? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Liev Schreiber byl tenhle týden hostem Tonight Show a moderátor Jimmy Fallon se jej zeptal na níže zmiňovaný tweet. Herec tvrdí, že určitě nemluvil o ničem filmovém, jen žertoval o tom, že čím je muž starší, tím víc to bolí, když se chce udržet v kondici. O natáčení příštího Wolverina prý nic neví, ale kdyby jej ale filmaři pozvali, aby si společně s Old Man Loganem zahrál Old Man Sabertootha, určitě by neodmítl.

Původní novinka (18.8.): Už několikrát jsme zaslechli, že by se ve třetím samostatném filmu o Wolverinovi měl objevit starý Profesor X v podání Patricka Stewarta. Teď to znovu potvrzuje sám Stewart, když v rozhovoru připustil, že zařazení původního Charlese Xaviera do filmu skutečně v plánu je, a že by se postava měla dokonce více než „jen objevit“. Podle staršího vyjádření Hugha Jackmana je vztah Logana s Xavierem opravdu důležitý a filmaři se od něj odpíchli. Pokud by se plán skutečně povedlo dotáhnout do konce, bylo by to podle Jackmana výtečné, protože žádný spin-off s Wolverinem zatím vztah dvou mutantů důkladně neprobíral. Můžeme se tedy na Profesora těšit jako na jednu z hlavních postav?

Jednou další by pak mohl být Sabertooth alias Victor Creed. Hugh Jackman nedávno na svém Twitteru fanouškům vzkázal, že mu mají posílat návrhy toho, co by v jeho posledním Wolverinovi chtěli vidět. Později v rozhovoru uvedl, že hodně často od fanoušků zaznívalo, že by moc rádi viděli právě jednoho z jeho úhlavních nepřátel, kterého naposledy v X-Men Origins: Wolverine ztvárnil Liev Schreiber. Ten momentálně z ničeho nic zareagoval na Jackmanův Tweet, ve kterém Hugh vyzývá k posilování. Jde o naprostou náhodu, nebo se Schreiber skutečně připravuje na svou roli společně s Jackmanem?

Vedle Sabertootha si prý fanoušci nejvíc přejí to, aby se ve Wolverinovi konečně probudil skutečný Berserker, tedy aby zažil stav, ve kterém je naprosto mimo sebe, nevnímá rány protivníků a jen je úd po údu trhá na kusy. Něco podobného jde samozřejmě v mládeži přístupných filmech realizovat jen těžko, ale třeba se fanoušci dočkají alespoň na Blu-ray, kde už v případě The Wolverina vyšla necenzurovaná verze.

Premiéra Wolverina 3 je naplánována na 3.3. 2017, děj by se podle všeho měl volně inspirovat komiksem Old Man Logan.

Zdroje: Tonight Show, Collider, Hugh Jackman, Daily Telegraph

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest