Dárek: Pořiďte si osobního hororového šmíráka

Dárek: Pořiďte si osobního hororového šmíráka | Fandíme filmu
Joel Edgerton napsal a zrežíroval thriller, ve kterém si zahrál dávného přítele z mládí, který se až nepříjemně vtírá do přízně manželského páru. Koukněte na trailery.

Jeden z nejznámějších australských herců současnosti, Joel Edgerton (Warrior, Exodus: Gods and Kings), se kromě psaní scénářů (Rover, Felony) dal také na režírování a dle dosavadních ohlasů je o co stát. Edgertonovým celovečerním debutem se stal thriller Dárek (Gift), ke kterému také napsal scénář, účinkuje v něm a navíc je i jedním z producentů. Těmi ostatními jsou STX Entertainment a především Blumhouse Production, jenž má v portfoliu snímky jako Whiplash, Purge nebo Insidious. Scénář se prý Edgertonovi velice povedl a většinu zámořských recenzentů nadchl pocitem nejistoty, který v divákovi při sledování filmu vyvolává. Ovšem scénář není jedinou devizou filmu. Je jím také obsazení, které vedle Edgertona doplňují Jason Bateman (Šéfové na zabití, Paul) a Rebecca Hall (Iron Man 3, Město).

Simon (Bateman) a Robyn (Hall) sestěhují nedaleko Simonova rodiště v Los Angeles. Zvrat v jejich spokojeném životě ve velkém a moderním domě nastává ve chvíli, kdy potkají Gordona, mírně rozpačitého Simonova bývalého spolužáka ze střední školy (Edgerton). Ten se začne objevovat v okolí jejich domu bez pozvání a zanechává jim před dveřmi hodnotné dárky. Ze začátku působí Gordon na Robyn jako neškodný kamarád, avšak Simon ji přesvědčuje o opaku. Čím častěji se Gordon objevuje v blízkosti jejich domu, tím více tajemství z minulosti vyplouvá na povrch a Robyn pomalu přestává věřit, že svého manžela doopravdy zná.

Do českých a slovenských kin film přichází již 20.8.2015. Jako vždy můžete níže kouknout na trailer k filmu.

Dárek: Trailer s českými titulky a další upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest