Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street

Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Johnny Depp nám v nejnovějším traileru ukazuje, že být nelítostným mafiánem, který světu diktuje svoje pravidla, je to nejlepší, co může být.

Je tady další trailer na Black Mass: Špinavou hru (tak se bude film jmenovat v české distribuci), který řádění mafiána Jamese „Whiteyho“ Bulgera vykresluje s podobně glorifikující aureolou, s jakou Vlk z Wall Street vykresloval nikdy nekončící flám makléře Jordana Belforta. Mít moc, nezastavit se před ničím a smát se zákonu do obličeje, je zkrátka super. Johnny Depp v hlavní roli působí na první pohled jako vyšinutý filmový padouch, jenže v tomhle případě nejen, že jeho role vychází ze skutečné osobnosti, ale ještě je protagonistou příběhu. Uvidíme, jestli jej zahubí nakonec vlastní pýcha nebo se nakonec vzchopí FBI. Z nové upoutávky totiž sice je patrné, že Joel Edgerton v roli agenta Johna Connollyho bude mít výraznou roli, ale zatím nevíme jak moc výraznou a typickým hrdinou rozhodně také není – jenom možná není natolik prohnilý, jako samotný Bulger. K nejnovější upoutávce přidáváme ještě jednu starší, s českými titulky, několik obrázků a oficiální synopsi:

V 70. letech minulého století v jižním Bostonu agent FBI John Connolly (Joel Edgerton) přesvědčil irského gangstera Jamese „Whiteyho“ Bulgera (Johnny Depp), aby spolupracoval s FBI a zlikvidovali tak společného nepřítele – italskou mafii. Filmové drama vypráví skutečný příběh o nesvaté alianci, která se vymkla kontrole a dovolila Whiteymu unikat zákonu, upevnit si postavení a stát se jedním z nejnelítostnějších a nejmocnějších gangsterů v historii Bostonu.

Dále hrají Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple, Kevin Bacon, Jesse Plemons, Peter Sarsgaard, Corey Stoll, Sienna Miller nebo Adam Scott. Scénář a režii měl na svědomí Scott Cooper (Crazy Heart, Out of Furnace). Datum české premiéry je stanoveno na 24.9. 2015, datum slovenské premiéry na 19.11. 2015.

Black Mass: Špinavá hra - Nejnovější trailer

Galerie: 4

Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street | Fandíme filmu Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street | Fandíme filmu Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street | Fandíme filmu Black Mass: Gangsterka ala Vlk z Wall Street | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest