Sousedi dostali pokračování

Sousedi dostali pokračování | Fandíme filmu
Vedle domu Setha Rogena a Rose Byrne se podruhé přistěhují nežádoucí sousedi. Je tedy čas vyrazit znovu do boje. A že by vedle bydlela Chloë Grace Moretz?

Rok stará komedie Sousedi, kde si dělali navzájem naschvály manželský pár v podání Setha Rogena s Rose Byrne a univerzitní bratrstvo v čele se Zacem Efronem možná nesedla každému, ale svoje fanoušky si našla a v pokladnách kin si při svém skromném rozpočtu nevedla zrovna zle.

Proto nás příští rok čekají Sousedi 2 (v originále Neighbors: Sorority Rising) a kromě trojice zmíněných aktérů se můžeme těšit znovu na režiséra Nicholase Stollera, scenáristy Andrewa Jaye Cohena a Brendana O´Briena, ke kterým se připojil Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu). Nově můžeme počítat také s herečkou Chloë Grace Moretz (Kick-Ass 1 a 2, Carrie). V pokračování by mělo poklidný život manželské dvojici narušit pro tentokrát sesterstvo dívek, v němž vůdčí zlo nejspíš bude zastupovat právě Moretz. Při snaze zbavit se spolku požádá pár o pomoc postavu Zaca Efrona. 

Zdroje: Chloë Grace Moretz, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest