Fantastická čtyřka: Finální dvojice trailerů

Fantastická čtyřka: Finální dvojice trailerů | Fandíme filmu
20th Century Studios
Alternativní dimenze, nadlidské schopnosti, Doktor Doom. To všechno a mnohem víc ukazují závěrečné dva trailery komiksovou sci-fi.

Studio Fox zveřejnilo hned dva závěrečné trailery na Fantastickou čtyřku, která dorazí do kin už za několik týdnů. V jádru se upoutávky nijak zvlášť neliší od těch starších, jen k totožnému sdělení přidává další a další záběry. Klíčový je důraz na vědecký přístup a na rodinu - seznamujeme se s mladým Reedem Richardsem, který byl geniální už v útlém věku, a padají zmínky o tom, že zvítězit může Fantastická čtyřka jedině společně. A pak samozřejmě přibyla ohromná spousta trikových scén. Schopnosti jednotlivých hrdinů jsou docela fajn, zvlášť díky osobnostem jednotlivých hrdinů, které prosakují i přes kámen či plameny, ale vypadá to, že by se finále filmu mohlo odehrávat v poměrně amorfní paralelní dimenzi, což mi nicméně nepřipadá příliš atraktivní. S přibývajícími triky se konečně ukázal i Doktor Doom, kterého jistě potáhne jeho talentovaný představitel Toby Kebbell, ale zatím padouch neměl mnoho možností ukázat, že by byl v rámci žánru čímkoliv výjimečný.

Jak se vám závěrečné upoutávky zamlouvají? Potkáme se za měsíc v kinech?

Fantastická čtyřka: Dva závěrečné trailery

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest