Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu

Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
James McAvoy a Daniel Radcliffe se v San Diegu podělili o zajímavosti z natáčení nové verze podle slavného románu. Přikládáme osm obrázků.

Herec James McAvoy nepřijel na Comic-Con prezentovat pouze X-Men: Apocalypse, ale společně s Danielem Radcliffem a režisérem Paulem McGuiganem (Nabít a zabít, Push) přišel prozradit několik zajímavostí i k Victoru FrankensteinoviV nové filmové adaptaci si McAvoy zahrál titulní postavu a Radcliffe se zhostil role jeho věrného pomocníka Igora.

● Na začátku filmu se setkáváme s Igorem, v němž vidí Frankenstein vášeň pro vědu a anatomii. Proto společně spojí síly a z jejich spolupráce vzejde ono slavné monstrum. McGuigan popisuje film téměř jako milostný příběh mezi Igorem a Victorem, kteří se potřebují navzájem.

● S Igorem zpočátku lidi jednají jako s kusem hadru, než ho Frankenstein zasvětí do svého experimentu. Konflikt mezi oběma postavami přichází ve chvíli, kdy Victor začne přicházet o rozum. Igor je jediný, koho by mohl poslouchat, zároveň je ale pro něj těžké, postavit se proti někomu, kdo mu dal všechno.

● Malý žertík Jamese McAvoye: Stejně jako hrdina s tváří Liama Neesona v sérii 96 hodin, si i Frankenstein uvědomuje své zvláštní dovednosti.

● Jedním z hlavních témat, které si tvůrci vypůjčili z románu, je posedlost. Naopak bychom na stránkách knihy nikde nenašli malé příšerky, které se ve filmu objeví, a jako "nestydatou zábavu", jak Radcliffe popsal scénář, by asi text Mary Shelley zřejmě také nikdo neoznačil.

Na prezentaci si odbyly premiéru první ukázka a klip. Trailer dokázal přítomné diváky rozesmát, ale nechyběl mu temný podtón a mihne se v něm několik počítačových příšer. Nebudeme ochuzeni ani o typický duch viktoriánské doby. Klip, kde Victor s Igorem ukazují před zraky kolegů jeden ze svých šílených výtvorů, vypadá údajně "groteskně, vtipně a mrazivě".

Česká premiéra je stanovena na 26. listopadu. Na Slovensko snímek dorazí 1.10.. V galerii je k nahlédnutí osmička obrázků.

Zdroj: Collider

Zdroje obrázků: Empire, Cinemagia

 

Galerie: 8

Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu Victor Frankenstein se poodhalil na Comic-Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest