Ant-Man: Soutěžte o 10 lístků na IMAX předpremiéru

Ant-Man: Soutěžte o 10 lístků na IMAX předpremiéru | Fandíme filmu
Ve čtvrtek do našich kin dorazí očekávaná marvelovka Ant-Man. Vy ji můžete vidět už ve středu, na speciální IMAX předpremiéře.

Podle zahraničních ohlasů se Ant-Man povedl a fanoušci Marvelu se tak jistě nemohou dočkat čtvrteční premiéry. Jestli ale nemůžete dospat, pojďte si spolu s námi a pražským kinem IMAX zasoutěžit o volné vstupy na předpremiéru, která se koná už ve středu! Navíc je velkoformátové kino IMAX u nás jediné, které Ant-Mana promítá ve 3D, v původním znění s českými titulky. Zážitek z obřího plátna a hutného zvuku asi filmovým fanouškům představovat netřeba.

Pokud chcete vyhrát v soutěži, musíte udělat jediné. Do středy, do 12:00, nám napište na adresu soutez@fandimefilmu.cz odpověď na otázku: Kolik mravenců se vejde na plochu obřího plátna IMAX. Žádná správná odpověď neexistuje, takže oceníme ty z vás, kteří budou při odpovídání nejkreativnjěší. Soutěžíme celkem o pět volných vstupů pro dvě osoby (vždy pro výherce a jeho doprovod). Výherci budou o své výhře informováni mailem během středečního odpoledne, tak buďte na příjmu. Do zprávy nezapomeňte uvést své jméno a příjmení, které následně budou sloužit jako identifikace při vstupu do sálu. Předpremiéra se koná v sále IMAX, v multikině Cinema City na pražské Floře, od 19:00 hodin. Pokud vyhrajete, dorazte včas a užijte si film! Za volné vstupy patří poděkování kinu IMAX.

Nejmenší hrdina v největším kině IMAX

Po obrovských dinosaurech Jurského světa a rozložitém Arnoldovi Schwarzeneggerovi v roli Terminátora přichází na velkoformátové plátno kina IMAX další extrém. Nejmenší známý hrdina a zakládající člen Avengers Ant-Man. I přes svou minimální velikost naplní plátno IMAXu obrovským dobrodružstvím.

Velkoformátové kino IMAX navíc nabídne jedinou 3D verzi Ant-Mana v originálním znění s českými titulky. 3D v ostatních kinech bude dostupné pouze s českým dabingem.  

O filmu

Společnost Marvel Comics postavu Ant-Mana, tehdy ztělesněného v osobě Hanka Pyma, poprvé uvedla v roce 1962 v comicsu Tales to Astonish č. 27, aby se Pym později objevil po boku ostatních Avengers v jejich debutu v comicsu Avengers č. 1 v roce 1963. Pym se Ant-Manem stal po objevení chemikálie – takzvané Pymovy částice – která mu umožňovala měnit velikost a dodávala mu nadlidskou sílu. S pomocí dalších svých technologií pak Ant-Man získal také schopnost ovládat armády mravenců.            

Nový akční film společnosti Marvel nás seznamuje s legendárním zlodějem Scottem Langem coby současným Ant-Manem. Poté, co ho doktor Hank Pym vybaví neuvěřitelnou schopností zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, je Lang nucen stát se hrdinou a pomoci Pymovi ochránit tajemství principu fungování úžasného obleku Ant-Mana před novou generací hrozeb. Tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám jsou Pym a Lang nuceni naplánovat a realizovat dokonalou krádež, která zachrání celý svět.

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest