Rock the Kasbah: Bill Murray pobláznil Comic-Con

Rock the Kasbah: Bill Murray pobláznil Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Mezi všemi superhrdiny a velkolepými sci-fi zatím nejvíc září dlouhovlasý stařík se svojí rockovou komedií. Seznamte se, koukněte na trailery.

Spekulovali jsme o tom, že by společnost Open Road mohla na Comic-Con přivézt sci-fi akci Max Steel, animák Velká oříšková loupež 2 nebo snad Triple Nine, heist movie s nabitým obsazením. Studio překvapilo a přivezlo hudební komedii Rock the Kasbah. A zřejmě dobře udělalo, protože krotitel duchů Bill Murray si obecenstvo podmanil. 

Nestárnoucí herec přišel do Haly H  středem, v uličce neúnavně „hajfajvoval“ s fanoušky a dokonce i zabékal refrén rockové klasiky Smoke on the Water. V kostýmu hudebního manažera Richieho Lanze Murray nejprve vůbec nevystoupil z role, postupně se ale s producentem a scenáristou Mitchem Glazerem rozpovídali o filmu a jeho přípravách. Příběh vyšeptalého promotéra a manažera byl inspirovaný řadou slizkých figurek, které Glazer potkal v zákulisích nejrůznějších koncertů, Jerrym Aldinim, ale také afghánskou verzí Superstar, která obletěla svět potom, co se do finále soutěže zcela nečekaně probojovala žena, ačkoliv neustále čelila výhrůžkám smrti.

Ve filmu se unavený Richie Lanz vydává se svojí poslední klientkou do Afghanistánu, aby tam zazpívala americkým vojákům. Zpěvačka ale zpanikaří, sebere Richieho peníze i pas a vypaří se. Když Lanz snaží dostat ze země plné banditů na horských hřbetech, seznámí se s partou podivínů a objeví mladou dívku s výjimečným hlasem. Právě ona je jeho poslední šancí, jak přinést světu novou hvězdu, a tak se se zpěvačkou odhodlá soutěžit v afghánské verzi Superstar. 

Film zrežíroval Barry Levinson (Dobré ráno, Vietname; Vrtěti psem; Rain Man), dále hrají Zooey Deschanel, Bruce Willis, Kate Hudson, nebo Danny McBride. Mezinárodní premiéra je naplánována na 23.10. 2015. Následuje trailer a několik videí z Comic-Conu, včetně záznamu celé prezentace.

Rock the Kasbah: Trailer a videa z Comic-Conu

Galerie: 2

Rock the Kasbah: Bill Murray pobláznil Comic-Con | Fandíme filmu Rock the Kasbah: Bill Murray pobláznil Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest