Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně!

Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Máme pro vás nejnovější fotky z připravované zombie...ehm..."klasiky". Tvůrci navíc mají v plánu celý koncept pojmout smrtelně vážně.

Seth Grahame-Smith proslul především svými romány, které do klasické literatury a historie míchají nadpřirozeno. Asi tedy nikoho nepřekvapí, že když byl do kin zadaptován jeho Abraham Lincoln - Lovec upírů, jednalo se o naprostou šílenost, ve které americký prezident prováděl kung-fu se sekerou a ničil krvežíznivé bestie na střeše rozjetého vlaku. Burr Steers, režisér Pýchy, předsudku a zombií na to chce jít úplně jinak.

Dle jeho slov netočí béčkovou zábavu, ale variaci na Jane Austenovou. Dokonce prý oproti Grahame-Smithově předloze do scénáře vracel co nejvíc z původního románu od Austenové. Jedná se tedy o Pýchu a předsudek, tak jak ji známe, akorát zasazenou do světa, ve kterém už 70 let záhadný mor mění lidi v zombie. Jak si můžete přečíst v našich starších článcích, film se dlouho poohlížel po výrazných hercích a herečkách, nakonec se ale musel spokojit s o něco méně proslulým obsazením. Elizabeth Bennet ztvárnila Lily James (Popelka), její sestry Lydii, Mary, Jane a Kitty pak Ellie Bamber, Millie Brady, Bella Heathcote (Temné stíny) a Suki Waterhouse. Pana Darcyho hraje Sam Riley (Control, Maleficent), pana Collinse Matt Smith (Doctor Who, Terminator: Genisys), pana Wickhama Jack Huston (Ben Hur, Impérium – Mafie v Atlantic City) a pana Bingleyho Douglas Booth (Jupiter vychází, Noe). Dále hrají Charles Dance (Hra o trůny,  Drákula: Neznámá legenda) a Lena Heady (Hra o trůny, Dredd).

Dole v galerii si tedy můžete prohlédnout sadu fotografií z filmu, česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 10. 3. 2016. Přidáváme oficiální synopsi českého knižního vydání:

Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym a hordou obživlých mrtvol. Posláním paní Bennetové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Benneta je ochránit je před útoky krvelačných zombie, které sužují celou Anglii. Všechny dcery jsou zdatné v boji s nebezpečnými stvůrami, jejich každodenní trénink je však narušen příjezdem mladého a nezadaného pana Bingleyho a jeho přítele Darcyho. Elizabeth Bennetová ovšem neslyší svatební zvony, ale řinčení šavlí a lámání kostí.

Zdroje: EW I, II

                                                                                                           

Galerie: 5

Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: To jako vážně! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest