London Has Fallen v teaser traileru

London Has Fallen v teaser traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Gerard Butler se vrací jako neohrožený agent Mike Banning v první ukázce filmu, ze kterého se snad vyklube stejná zábava jako z Pádu Bílého domu.

Pádu Bílého domu to nepěkně schytalo ono slavné sídlo amerického prezidenta. V London Has Fallen (česky Pád Londýna) už nebude Gerard Butler omezován žádnými zdmi, ale dostane k dispozici větší hřiště. Při ochraně hlavy státu, kterého znovu hraje Aaron Eckhart, bude střílet a rozdávat rány rovnou napříč celým Londýnem. Digitální destrukce asi zboří půlku města, jinak se ale zajímavější momenty zřejmě šetří až do plnohodnotného traileru. Doufejme, že se režisér Babak Najafi (Snadný prachy II, seriál Banshee) s filmem popasoval důstojně a přichystá řemeslně zvládnutou žánrovku.

Světová premiéra byla původně naplánovaná na letošní podzim, nakonec se ale film odkládá na příští leden. Slovenská premiéra už byla ohlášena na 28.1. 2016, změny českého data se také jistě dočkáme co nevidět. 

London Has Fallen: Teaser trailer

Příběh filmu začíná v Londýně, kde znenadání zemřel britský ministerský předseda. Účast na jeho pohřbu je pro všechny přední světové vůdce prakticky povinná. I když se zdá, že je pohřeb nejlépe zabezpečenou událostí na světě, rychle se mění ve smrtící past, ve které mají světoví vládci zemřít a posvětit tak začátek děsivé vize budoucnosti. Jen tři lidé mohou katastrově zabránit. Prezident Spojených států, jeho šéf tajné služby a britský agent MI-6, který právem nikomu nedůvěřuje.

Zdroje obrázků: Empire, Ace Showbiz

Galerie: 4

London Has Fallen v teaser traileru | Fandíme filmu London Has Fallen v teaser traileru | Fandíme filmu London Has Fallen v teaser traileru | Fandíme filmu London Has Fallen v teaser traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest