Christopher Lambert: Budu v Expendables 4

Christopher Lambert: Budu v Expendables 4 | Fandíme filmu
20th Century Fox
Highlander je přesvědčený o tom, že pokud se čtvrtí Postradatelní budou natáčet, on nebude chybět. AKTUALIZOVÁNO: Podle Crewse se točit bude.

AKTUALIZACE: Podle Terryho Crewse Expendables 4 budou. Momentálně se prý píše scénář a on se ve filmu určitě objeví. Minule měl menší prostor jen kvůli tomu, že byl vytížený.

Původní článek: Už během příprav Expendables 2 se objevily nepotvrzené drby o tom, že by se v sérii mohl objevit Christopher Lambert. Když se chystala trojka, tak už skutečně mezi francouzským hercem a Sylvesterem Stallonem došlo k jednáním, která se však nepodařilo dotáhnout do konce. Podle starší verze na Lamberta nezbylo místo, aktuálně herec tvrdil, že natáčení nestíhal časově. Nicméně Expendables 4 už si prý ujít nenechá, a pokud se nakonec skutečně začnou natáčet, Christpher v nich dle svého vyjádření hrát prostě bude.

Jak již jistě víte, šance na realizaci čtvrtých Postradatelných klesly po tom, co se stal třetí díl finančně zdaleka nejméně úspěšným dílem série. Nicméně Stallone a spol. v pokračování ságy nadále věří, a tak bude spíš otázkou, kdy si zase všichni pánové najdou čas. Na Slye čeká další Rambo, na Stathama Rychle a zběsile, na Schwarzeneggera Conan, popřípadě další Terminátor a Terry Crews stále točí seriál Brooklyn Nine-Nine.

Christopher Lambert se proslavil především díky akční fantasy Highlander, ale objevil se také ve videoherním Mortal Kombatu nebo jako Tarzan, ve stejnojmenném snímku z osmdesátých let minulého století.

Zdroje: Digital Spy, Yahoo

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest