Vrána je už zase bez hlavního hrdiny

Vrána je už zase bez hlavního hrdiny | Fandíme filmu
Stejně jako Luke Evans, opouští filmovou Vránu i Jack Huston. Kdo je zvažován na jeho místo? AKTUALIZOVÁNO - Další potíže na obzoru?

AKTUALIZACE: Jako by vesmír skutečně nechtěl, aby nová Vrána vznikla. Je tady další potenciální zádrhel. Studio Relativity se snaží splatit dluh ve výši 150 milionů dolarů a řešením by mohlo být odprodání Vrány a snímku Hunter Killer začínající společnosti STX. Relativity by zůstala práva na mezinárodní distribuci, STX by dostalo americkou distribuci a dohled nad natáčením. V takovém případě samozřejmě není vyloučeno, že by nové vedení mělo na filmaře nové požadavky. Vedení Relativity je zatím ve svém vyjádření opatrné. Přiznává, že je STX oslovilo, a že v minulosti už se na řadě projektech Relativity spojilo s dalšími partnery. Avšak Vránu ani Hunter Killera zatím studio údajně úplně odprodat nechce. Dluh by měl být splacen do konce června, tak do té doby budeme moudřejší.

Původní článek: Popravdě už mi to přijde docela k smíchu, že nová Vrána opět ztratila někoho z tvůrčího týmu. Čerstvě prokletý projekt opustila hlavní herecká tvář, kterou byl Jack Huston. Důvod jeho odchodu je nejasný, ale je sváděn na typické „tvůrčí neshody“. Jak se ovšem zdá, režisér Corin Hardy pravděpodobně Hustonův odchod nijak bolestivě neprožívá a k projektu se vyjadřuje stále s optimismem. Pre-produkce už se rozeběhla ve Walesu a podle Hardyho slov by mělo začít natáčení v průběhu několika týdnů.

Vzniklou díru v obsazení by studio Relativity chtělo zaplnit buď Nicholasem Houltem, který se vyblbnul za volantem v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě, anebo se jako o možném náhradníkovi mluví o Jacku O‘Connellovi, jenž se objevil ve válečném dramatu Nezlomný.    

S kým snad ve snímku můžeme počítat, je Andrea Riseborough (Nevědomí), jež by měla ztělesnit záporačku jménem Top Dollar. Postava vystupuje v komiksu i v prvním filmu a byla mužského pohlaví. Dalším hereckým přírůstkem by se mohl stát Forest Whitaker (Telefonní budka, Komorník), zatím v blíže nespecifikované roli.

Zdroje: Variety, Variety II, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest