Den nezávislosti 2: Čekají nás další dva díly?

Den nezávislosti 2: Čekají nás další dva díly? | Fandíme filmu
Den nezávislosti dvojkou pravděpodobně neskončí. Film nabral Williama Fichtnera, který se objeví údajně v dalších pokračováních.

Natáčení Dne nezávislosti 2 je v plném proudu. V pokračování úspěšného sci-fi blockbusteru z 90. let bude chybět Will Smith (zrádče!), ale nepřijdeme o zbylé hlavní hrdiny, jimiž jsou Jeff Goldblum v roli geniálního technika Davida Levinsona či Bill Pullman, který v jedničce jakožto prezident Spojených států svou řečí motivoval mnoho mužů do rozhodující bitvy proti šmejdovi z vesmíru.

Novým přírůstkem na palubě Dne nezávislosti 2 se právě stal William Fichtner (Armageddon, Želvy Ninja), jenž by měl v dvojce sehrát důležitou roli jistého generála. To není vše, překvapivě se s ním počítá i do plánovaného třetího a čtvrtého dílu! Původně Roland Emmerich plánoval natočit rovnou dvojku i trojku zároveň, od toho ale nakonec upustil. Zatím bych tedy tvrzení o trojce a čtyřce nebral jako hotovou věc. Ostatně Emmerich má po dokončení Dne nezávislosti 2 v diáři tučným písmem poznamenaný reboot Hvězdné brány. Ale kdo ví, třeba plánuje další díly zaštítit pouze jako producent a přenechá je někomu jinému. 

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest