Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti

Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nejnovější zvěsti o tom, komu se Batman se Supermanem ve filmu postaví. Jak stará je vlastně Wonder Woman? K tomu nejnovější artworky.

Asi není třeba zdůrazňovat, že následující text může obsahovat spoilery.

Batman v Superman: Dawn of Justice má souboj temného rytíře (Ben Affleck) s mužem z oceli (Henry Cavill) přímo v názvu, to ale nikoho neošálí. Všichni víme, že jakmile si to oba borci ručně, stručně vyříkají, stanou se z nich spojenci. Kdo je tedy skutečným padouchem filmu? Lex Luthor (Jesse Eisenberg) potíže dělat umí, o tom též nemůže být sporu. Nicméně superhrdinské akci nemůže chybět velkolepé finále, ve kterém musí Batman se Supermanem dostat důstojného soupeře, o podpoře od Wonder Woman nemluvě. Ta by mimochodem měla být podle nejnovějších zvěstí stará už stovky let. Již dříve se proslýchalo, že Lex Luthor pilně sbírá informace o jakýchkoliv nadlidech a teď se znovu mluví o tom, že se objeví staletí staré obrázky, na kterých je amazonská princezna nevysvětlitelně vyobrazená.

Už dříve jsme slýchali o tom, že fyzickým nepřítelem našich hrdinů má být Doomsday, což znovu potvrzuje reportér El Mayimbe. Podle starších zvěstí Doomsday vznikne nešťastnou náhodou, když si Lex Luthor bude hrát s tělem mrtvého generála Zoda, hlavního záporáka z Muže z oceli. V komiksech je Doomsday jeden z nejmocnějších záporáků DC Universe. Jedná se o geneticky šlechtěnou bytost, kterou mimozemský vědec po dlouhá léta piplal v dokonalého tvora, který odolá jakýmkoliv nepříznivým vlivům okolního prostředí, dokonce i samotné smrti. Protože je ale Doomsay během svého vývoje podroben konstantním útokům živých nepřátel, vytvoří se v něm nenávist ke všemu živému. Zabije svého stvořitele a vydává se na cestu zkázy, kdy za sebou nechává v tratolišti krve každého, kdo mu přijde pod ruku. Zdaleka nejznámější je však proto, že se mu podařilo zabít samotného Supermana. Je otázkou, nakolik se bude blížit filmová verze předloze, je docela dobře možné, že půjde zkrátka o vraždící monstrum, které je dost silné na to, aby kvůli němu tři hrdinové museli spojit síly.

Anebo síly spojí hned čtyři osoby? Podle serveru Joblo ve filmu Lexe Luthora uvidíme v jeho populární zelené válečné zbroji. Ta je technologicky natolik vyspělá, že se v ní dokáže postavit Supermanovi. Pokud komiksy (animované filmy, videohry) nesledujete, můžete si zbroj představit zhruba jako tu, v jaké se v prvním teaser traileru Supermanovi postavil Batman. Jestli se válečná zbroj ve filmu skutečně objeví, nebude nijak překvapivé, když se v ní Lex pustí do samotného Supermana. Ale kdo ví, třeba nakonec hrdinům pomůže v boji proti Doomsdayovi, pokud je skutečně pravdou, že jej stvořil nešťastnou náhodou. To, že chce Luthor zničit Supermana ještě neznamená, že chce mít v ulicích Metropolis vraždící monstrum s nadlidskou silou.

Na závěr ještě jedna drobnost. Scoot McNairy, o kterém zatím víme jenom to, že chodil na natáčení v zelených ponožkách, které digitální kouzelníci nahradí nějakým trikem, by údajně měl hrát asistenta Bruce Waynea, postavu, která nepochází z komiksů a byla vytvořena čistě pro film. A dole v galerii najdete ještě pár nových artworků.

Zdroje: Joblo, Shanlian on Batman, Heroic Hollywood I,II, III, El Mayimbe I, II, III

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu Batman v Superman: Záporáci v centru pozornosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest