Ďábelská posedlost: Telekineze? Ne, ďábel!

Ďábelská posedlost: Telekineze? Ne, ďábel! | Fandíme filmu
Na DVD dorazila další hororová found footage, tentokrát z výzkumného střediska, které pozoruje ženu s nebezpečnými nadpřirozenými schopnostmi.

Od poloviny května je na DVD v prodeji další z řady béčkových hororů, který sází na posedlost ďáblem. Jde o snímek s názvem The Atticus Institute (Ďábelská posedlost), odehrávající se v sedmdesátém šestém roce minulého století v malé americké stanici na výzkum paranormálních jevů.

Když se do tohoto vládního ústavu dostane jistá Judith Winsteadová (Rya KihlstedtSám doma 3), začnou se dít věci, které v dějinách Spojených států nemají obdobu. Zakladatel laboratoře, Dr. Henry West (William MapotherLost), bude muset najít způsob ke zkrocení jejích nebezpečných démonických schopností, protože záhadná žena má dostatečnou moc k ohrožení celých USA a její síla může mít dalekosáhlé následky.

Film režíroval a napsal Chris Sparling (napsal scénář k filmu Pohřben zaživa). Tvůrci pro found footage film zvolili vizuální podobu, kterou dění odehrávajícímu se před desítkami let dodali potřebnou patinu a tajemnost dávných událostí. Trailer dává tušit, že i navzdory skromným poměrům, by mohlo jít o slušně odvedenou filmařinu věrnou žánru.    

Ďábelská posedlost: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest