Pokračování Cesty do středu země s The Rockem na palubě

Pokračování Cesty do středu země s The Rockem na palubě | Fandíme filmu
Souhrn trailerů Cesty na tajuplný ostrov.

Tři roky uplynuly od Cesty do středu země a teď nás čeká další putování. Výprava to bude sice opět trojrozměrná, ale místo do zemských útrob tentokrát pofrčíme na Tajuplný ostrov Julese Verna. To ale není jediná změna, čeká nás i nový režisér a nové herecké osazení. Co se režiséra Brada Peytona týče, má za sebou zatím dva filmy a ani o jednom z nich se nedá hovořit právě v superlativech (naposledy natočil Jako psi a kočky 2). Na co se nás tedy produkce snaží nalákat? Na urostlého fešáka Dwaynea Johnosona, který hraje Hanka - nového nevlastní otce Seana Andersona (Josh Hutcherson), známého již z prvního dílu. A aby měli na co koukat i pánové, je sličnou dámou filmu hvězda High School Musical, brunetka Vanessa A. Hudgens.

O co půjde v příběhu? Mladý Anderson dostane zakódované tísňové volání ze záhadného ostrova, z míst, kde by se žádný ostrov nacházet neměl. Není tedy divu, že je ostrov místem, kde žijí zvláštní formy života, hory jsou ze zlata a vybuchují životu nebezpečné sopky. Nový nevlastní otec není schopen syna od cesty na ostrov odradit a tak se na výpravu raději vydá s ním. Společně s pilotem helikoptéry (Luis Guzman) a jeho krásnou a rozhodnou dcerou (Vanessa Hudgens), se na ostrov nakonec dostanou, ale pokud chtějí zachránit sebe i ostatní obyvatel před seizmickými vlnami, které tlačí ostrov a jeho poklady pod hladinu, budou sebou muset hodit.

I trailery nám napovídají, že se bude jednat o klasickou rodinnou dobrodružnou záležitost. Sem tam se zasmějete (pokud vám bezzubý rodinný humor stačí ke štěstí), sem tam se možná leknete, podivíte nad (neskutečně digitální) krajinou a budete se mít na koho koukat, ale to je zhruba tak všechno a platí to jedině za předpokladu, že kritické uvažování necháte doma. Pokračování má s původním filmem sice opravdu pramálo společného, ale rozpočet se zhruba zdvojnásobil a herecké obsazení výrazně zlepšilo, takže třeba někomu přijde cesta na exotický ostrov v zimě vhod – česká premiéra je naplánovaná na 16. 2. 2012.

 

Cesta na tajuplný ostrov: Trailer 1

 

Cesta na tajuplný ostrov: Trailer 2

 

Cesta na tajuplný ostrov: Featurette

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest