The Huntsman: Vrátí se také Sam Claflin

The Huntsman: Vrátí se také Sam Claflin | Fandíme filmu
Ve "Sněhurce a lovci 2" uvidíme prakticky všechny známé postavy, kromě Sněhurky.

Trvalo to dlouho, ale nakonec jsme se dozvěděli, jak se snímek Lovec (The Huntsman) vypořádá se skutečností, že ve filmu Sněhurka a lovec zemřela královna Ravena (Charlize Theron), postava, která se ve druhém filmu objeví znovu. Půjde totiž (nepříliš překvapivě) o prequel.

V tom se s Ravenou i lovcem Erikem (Chris Hemsworth) setkáme dlouho před tím, než poznali Sněhurku. Eric se vypraví na výpravu pro kouzelné zrcadlo, což obnoví hněv, který proti němu chová Sněhová královna (Emily Blunt), sestra Raveny.

V blíže nespecifikované roli se k obsazení přidá Jessica Chastain, z prvního filmu se vrací ještě trpaslíci a Sam Claflin (S láskou, Rosie, Hunger Games). Ten si minule zahrál Williama, Sněhurčina přítele z dětství, který ve filmu do jisté míry plnil úlohu prince. Nevíme, jak do děje zapadne tentokrát, nicméně by měl mít pouze vedlejší úlohu. Z důležitých postav Sněhurky a lovce se tak nevrací pouze samotná Sněhurka (Kristen Stewart), i když je pravda, že z původního obsazení trpaslíků se vrací pouze Nick Frost a další trpaslíky si zahrají noví herci, jmenovitě zatím Rob Brydon, Alexandra Roach a Sheridan Smith - překvapivě tedy dvě ženy.

Snímek natočí Cedric Nicolas-Troyan, trikař prvního dílu, podle scénáře, na kterém naposledy pracoval Frank Darabont (Zelená míle, Vykoupení z věznice Shawshank). Česká premiéra je naplánována na 21.4. 2016.

Zdroje: The Wrap, THR, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest