Nová Bláznivá dovolená: Necenzurovaný trailer

Nová Bláznivá dovolená: Necenzurovaný trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Remake populární komedie s Chevym Chasem nevypadá vůbec špatně.

Nápad na znovuoživení série Bláznivá dovolená nepůsobil nikterak úžasně. Původní film a pokračování s názvem Vánoční prázdniny se sice povedly, s ostatními díly to však bylo slabší a obecně se série působí jako příjemné nostalgické ohlédnutí za 80. lety minulého století. Nic víc. Jenže znáte Hollywood. Na nový nápad peníze nikdo dát nechce, vždycky se raději opráší nějaká stará značka, v bláhové víře, že známé jméno natáhne automaticky kvanta diváků. Zatím to ale vypadá, že nové Bláznivé dovolené se na tu původní podařilo navázat tím nejlepším možným způsobem.

Nejprve film provázely pozitivní ohlasy z filmového veletrhu Cinem Con a teď jsme dostali i první trailer, který naznačuje, že tvůrci k původní látce přistupují podobně, jako 21 Jump Street. Nový film bere na vědomí, že ten původní existuje, bere si z něj určité, obecně známé prvky, ale zároveň si ze vstupování do téže řeky dělá otevřeně srandu. Filmaři vědí, že navazovat na třicet let starý film je pitomé a nebojí se na to poukázat. Závěrečný vtip traileru pak dokonale ukazuje, že se nová Dovolená chce vydat vlastní cestou. Jen k tomu zkrátka využije starý známý příběh o rodince, která potřebuje stmelit a vydá se proto na výlet plný značně nekorektních zážitků.

V hlavních rolích se objeví Ed Helms (Pařba ve Vegas) jako Russ Griswold, Christina Applegate (Zprávař, Ženatý se závazky) jako jeho manželka a Skyler Gisondo a Steel Stebbins jako jejich nezletilí synové, kteří chtě něchtě musí s bláznivým taťkou vyrazit do Walley Worldu. Leslie Mann (Čtyřicítka na krku, Jedna za všechny) si zahrála Russovu sestru Audrey, Chris Hemsworth (Thor, Rivalové) se potom objeví v nečekaně komediální roli jejího narcistického milence. Ve vedlejších rolích se objeví také Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia, Šéfové na zabití) a Keegan-Michael Key (Key & Peel). Chevy Chase a Beverly D'Angelo si zopakovali role Clarka a Ellen Griswoldových. Snímek natočili jako svůj režisérský debut scenáristé John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein, kteří napsali vydařené Šéfy na zabití, ale také výrazně slabší Šéfy na zabití 2, Neuvěřitelného Burta Wonderstonea nebo Zataženo, občas trakaře 2. Jestli se jim konečně opět zadařilo, uvidíme letos v létě. Premiéra Bláznivé dovolené (Vacation) je naplánována v Česku a na Slovensku na 27.8. 2015. Dole v galerii najdete první obrázky.

Vacation: Necenzurovaný trailer

Galerie: 3

Nová Bláznivá dovolená: Necenzurovaný trailer | Fandíme filmu Nová Bláznivá dovolená: Necenzurovaný trailer | Fandíme filmu Nová Bláznivá dovolená: Necenzurovaný trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest