Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse

Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Natáčení Captaina Ameriky: Civil War začíná. Tisková zpráva odhaluje nabité obsazení a novou oficiální synopsi.

Marvel s velkým úspěchem vyklopil do světa Avengers: Age of Ultron, takže se může naplno obout do svého příštího projektu, Captain America: Civil War. Natáčení začalo právě dnes, a tak studio vydává oficiální tiskovou zprávu, která potvrzuje mnohé z toho, co jsme prozatím o filmu pouze tušili nebo se dokonce mohli jen domýšlet.

Ve filmu se skutečně vrací ti Avengers, kteří se na konci Age of Ultron stále nalézali na zemském povrchu, tedy Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) a Falcon (Anthony Mackie). Dále se vrací postavy z Captaina Ameriky: Winter Soldier, tedy Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) a Crossbones (Frank Grillo). Dále se ve filmu objeví také Ant-Man (Paul Rudd) a překvapí návrat generála Rosse (William Hurt), který je tak prvním hercem z Neuvěřitelného Hulka, jenž se objevil v některém dalším marvelovském filmu.

Nově se ve světě Marvelu představí také Black Panther (Chadwick Boseman) a Daniel Brühl (Rivalové) a Martin Freeman (Hobit, Sherlock) v blíže nespecifikovaných rolích. U Brühla už bylo potvrzeno, že si zahraje velitele Hydry Barona Zema, u Freemana se spekuluje o tom, že by mohl hrát jakéhosi vládního zmocněnce pro vyjednávání s Wakandou, státem, ve kterém se těží cenné vibranium, jak víme už z Avengers: Age of Ultron. Freeman by se měl objevit v samostatném filmu s Black Pantherem. Jak sami vidíte, Thor a Hulk jsou tentokrát skutečně ze hry venku, to jsme ale předpokládali. Daleko zajímavější tak je, že tisková zpráva nezmiňuje Nicka Furyho. Ale třeba se ještě dočkáme. Návdavkem se potom ve filmu objeví vůbec poprvé také nový Spider-Man, který svého představitele zatím hledá. Následuje oficiální synopse:

Captain America: Civil War navazuje tam, kde skončil Age of Ultron. Steve Rogers vede nový tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Po dalším mezinárodním incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, však narůstá politický tlak na ustanovení řádu, který pevně určí, kdy a kde mají Avengers zasahovat a kdo je odpovědný za případné škody. Politický tlak rozdělí Avengers a to ve chvíli, kdy se snaží svět ochránit před novým hanebným nepřítelem.

Film stejně jako Captaina Ameriku 2 zrežírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely (Captain America 1 a 2, Agent Carter). Natáčení začalo v americké Atlantě, kde se bude točit v pobočce slavných ateliérů Pinewood, stejně jako v místních exteriérech. Ty si filmaři vyhlédli také v Německu, na Islandu a v Portoriku. Film spolu s režiséry natočí stejný kameraman, Trent Opaloch, který bude zhruba 15 minut filmu točit na zbrusu nové digitální IMAX 2D videokamery. Můžeme tedy doufat, že některý z vrcholných momentů filmu se v kině IMAX rozevře hezky do výšky. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016. Dole v galerii najdete první artworky, které unikly na internet. U Iron Mana i Captaina Ameriky můžete zároveň porovnat, jak se jejich nové kostýmy liší od těch, které nosily v Age of Ultron.

Zdroje: Marvel, The Independent, Variety, Latino-Review, El Mayimbe I, II, III, IV, V

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu Captain America 3: Kompletní obsazení, synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest