Policajt v Beverly Hills 4 už se zase odkládá

Policajt v Beverly Hills 4 už se zase odkládá | Fandíme filmu
Projekt byl opět odsunut na neurčito, Eddie Murphy nedávno scénář označil za odpad.

Ruku na srdce, z celé série je vyloženou klasikou Policajt v Beverly Hills z roku 1984. Dvojce se podařilo navázat na ještě docela slušné úrovni, zato trojka už byla hodně rozpačitá. Přesto má značka stále v Hollywoodu takový zvuk, že se už 22 let snaží producenti natočit čtvrtý díl. Ten měl nakonec stanovenou premiéru na 25.3 2016, ale z ničeho nic zase bez varování z plánu premiér zmizel. Je sice jasné, že studio Paramount by nešlo do přímého souboje s Batman v Superman, kteří budou do kin uvedeni právě ten den, avšak snímek nedostal žádné nové datum, jak je při podobných úhybných manévrech běžné.

Spíš se tedy zdá, že film pořád není připravený k natáčení. Představitel hlavní role, Eddie Murphy, ve dvou různých interview letos uvedl, že rozhodně nepotřebuje točit další film pro peníze, a pokud nebude scénář perfektní, nemá o natáčení zájem. Třetí Policajt z Beverly Hills byl podle Murphyho odpad a scénáře ke čtyřce zatím byly to samé. Slátaniny pro peníze točil Eddie několik posledních let, takže je jedině načase, že pro jednou trvá na kvalitě. Naposledy když jsme o scénáři slyšeli, připravovali jej Josh Appelbaum a Andre Nemec, pánové, kteří dlouhá léta psali seriály, pak připravili scenáristicky nikterak převratné Podfukáře a Mission: Impossible 4 a nakonec také vyloženě slaboučké Želvy Ninja.

Murphy nedávno také odhalil, na čem zkrachoval plánovaný televizní seriál. Původní domluva byla taková, že se Murphy jako Axel Foley objeví v titulní epizodě a následně bude seriál táhnout čistě jeho syn Aaron Foley, v podání Brandona T. Jacksona. Jenže během testovacích projekcí publikum nepřekvapivě reagovalo nejlépe na scény s Murpyhm, a tak se manažeři usmysleli, že se Eddie objevovat v seriálu pravidelně, aby o něj publikum mělo zájem. To herec odmítl, a tak celý projekt uvázl na mrtvém bodě a byl zrušen.  

Zdroje: The Wrap, Rolling Stone, Playboy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest