Dejte mi pokoj!: Christian Clavier už toho má dost

Dejte mi pokoj!: Christian Clavier už toho má dost | Fandíme filmu
Dříve bláznil jako Asterix nebo jako sluha z Návštěvníků, teď se šílenství rozpoutá kolem něj, když si chce prostě v klidu poslechnout desku. Koukněte na trailer.

Dejte mi pokoj! Kolik z nás by občas rádo zakřičelo tuto krátkou větu do světa? A přesně tak to bude prožívat i hlavní hrdina francouzské komedie, Michael Leprouxe.

Když se Michaelovi podaří nečekaný úlovek v podobě vzácné gramodesky, okamžitě má jasno. Tuto desku si musí co nejdřív v klidu poslechnout. A vzhledem k tomu, že jde o první album muzikanta Neila Youarta, která se jmenuje „Me, myself and I“, tak to jen podtrhává, kterým směrem se příběh vydá. Protože od chvíle, kdy se Michael rozhodne desku pustit, začne série nečekaných vyrušení gradujících s každou další minutou. A ať je to nechtěná návštěva syna, bušící kutil soused, lomozící uklízečka, obvinění z nevěry od manželky nebo návštěva milenky či oslava všech sousedů, Michael stále urputně zápasí o svou hodinku klidu.

Snímek natočil Patrice Leconte (Můj nejlepší přítel), který má zkušenosti, jak s komedií, tak s postavami, které prožívají nečekané okolnosti. Za zmínku pak stojí především představitel hlavní role, Christian Clavier, který je u nás znám rolemi v Návštěvnících a Asterixovi. Minulý rok se dobře zapsal také úspěšnou komedií Co jsme komu udělali.

Níže přikládáme plnohodnotný trailer, který strhne svým rychlým střihem a sérii vtipných hlášek. Je vidět, že humor bude jak slovní, tak situační a těžit se tu bude z nečekaných kolizí a situací. Komediální rovině pak svědčí hudba (Eric Neveux), kterou snad uslyšíme i v kinosále.

Premiéra na Slovensku se odehrála 30.4. a v Česku se dočkáme 7. května.

Dejte mi pokoj!: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest