FandímeFilmu.cz: Jsou nám čtyři roky

FandímeFilmu.cz: Jsou nám čtyři roky | Fandíme filmu
Zatímco malé děti ve čtyřech letech filmy teprve poznávají, my jsme do nich už dávno zavrtaní až po uši a vy spolu s námi.

Když projekt FandimeFilmu.cz před čtyřmi lety vznikal, nepochybovali jsme o tom, že budeme online až na věky a možná ještě tak o pár dnů déle. Filmy milujeme, psát je naší druhou přirozeností, nemůže být tedy nic snazšího. Tak nějak vypadal naivní začátečnický zápal. Hned po něm přišlo 4x365 dní, během kterých je potřeba vydat články, ať už zlobí technika, celá redakce má chřipku nebo toho nekonečného koloběhu zkrátka máte plné zuby a nejradši byste šli na pár dní někam, kde není elektřina.

Jenže co si budeme povídat, vše co za něco stojí, je občas náročné a momenty, kdy se daří, jsou prostě k nezaplacení. Každý článek, ze kterého máte osobně dobrý pocit, každá spokojená čtenářská odezva, každý psavec, který se k našemu týmu alespoň na chvíli přidal. Tým FF.cz se během let neustále vyvíjí, ale vždycky se našli dobrovolníci, kteří jsou pro vás ochotní potit písmena, i když by na ty filmy zrovna třeba raději koukali. A stejně jako bez redaktorů, nešlo by to ani bez technické, ekonomické a morální podpory, kterou přinášejí další a další, kterým tímto patří vřelé díky.

A aby melodramatických slov nebylo málo, je třeba vzdát hold především vám, našim čtenářům. Pravda, po vzoru těch nejúspěšnějších webů už i k nám do komentářů přispěchali dobrodinci, kteří nám přišli laskavě vysvětlit, jak všechno děláme špatně. Nicméně neustále vzrůstající návštěvnost jednoznačně ukazuje, že „něco“ děláme také dobře. Tímto vám děkujeme za zájem, přízeň i jakoukoliv podporu, kterou nám mnozí z vás projevují. Potěší i prachobyčejný anonymní nárůst statistik, ještě víc potom živé diskuse, příležitostná pochvala, podpora na sociálních sítích nebo i podpora finanční (podrobnosti o tom, jak odměnit naše snažení najdete zde, sledujte náš Facebook nebo Google+). Díky za vaši přízeň.

Do budoucna stále chystáme už dlouho odkládaný redesign a především pořád větší a větší množství novinek, recenzí a rozsáhlejších článků, tak zůstaňte na příjmu a hlavně Fanděte Filmu!

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest