Full Throttle: Akční jízda na motorkách

Full Throttle: Akční jízda na motorkách | Fandíme filmu
Kameraman čtyř dílů Rychle a zběsile si chce zkusit režii. Místo rychlých aut přijdou ke slovu hlavně stroje na dvou kolech.

Jste fanoušci motorek? V tom případě by vás mohl zaujmout následujcí projekt. Kameraman Stephen F. Windon filmoval třetí, pátý, šestý a sedmý díl Rychle a zběsile. Mezitím si odskočil udělat záběry pro G.I. Joe 2 a kameru si našteluje na place třetího dílu Star Treku. Teď ho napadlo, že by si vyzkoušel režii. Celovečerní debut plánuje na začátek příštího roku, točit bude převážně v Singapuru a Malajsii. Scénář má na starost neznámý Todd Slawsby.  

Ve Full Throttle potkáme bývalého motocyklového závodníka, který se při závodě v Singapuru připlete do bouračky. Po této události jej kroky zavedou do města Kuala Lumpur, kde pracuje jako kurýr. Bezstarostný život ho ovšem nečeká. Jeho přítelkyně je unesena a aby ji zachránil, musí project město křížem krážem a vyhnout se policajtům. Začíná tak boj s časem a hlavní hrdina je nucen pro bezpečí své milé překročit dokonce i zákon. Popis filmu nezní zrovna převratně, ale třeba splní výplachovou zábavu pro nenáročnou cílovku, v níž nebude chybět adrenalin s přehnanými akčními scénami. Zkrátka něco ve stylu Torque: Ohnivá kola, ze kterého pochází úvodní fotka.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest